Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

Dacă te afli pe această pagină, înseamnă că se apropie o zi specială pentru o persoană dragă ție, poate chiar omul tău preferat. Fie că e vorba despre bebe, soț, soră sau cea mai bună prietenă, buchetele de baloane se vor încadra perfect la petrecerea care urmează. Pentru a obține decorul acela fabulos pe care l-ai văzut doar în revistele glossy, nu trebuie să urmezi vreun curs de amenajări interioare. Trebuie doar să cunoști bine sărbătoritul sau sărbătorita și să anticipezi ce s-ar putea să-i placă. Sau, și mai bine, să-i dăruiești baloane care se asortează cu personalitatea sa. Pare greu, însă avem suficiente baloane încât să te simți inspirată în orice zi și la orice oră.

Ai nevoie de ajutor?

Aici gasești răspuns la cele mai frecvente intrebări

Costul transportului prin curierat rapid pentru comenzi mai mici de 300 lei este 22 lei pentru locatiile aflate in aria de acoperire a curierului, sau 25 lei daca localitatea de destinatie nu se afla in aria de acoperire a curierului.

Transportul este gratuit in orice localitate din Romania, pentru toate comenzile mai mari de 300 lei!

Observatii: Duminica nu se fac livrari. In unele localitati se pot face livrari si sambata, dar acest lucru tine doar de serviciul de curierat. Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 300 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button