Butelie heliu pentru baloane folie sau latex - 0.20 mc

200,00 Lei

Butelie heliu pentru baloane folie sau latex - 0.20 mc

Tare frumoase sunt baloanele și tare ne mai place să le privim și să ne jucăm cu ele la evenimente, însă farmecul lor crește parcă de zece ori atunci după ce au trecut cuminți pe la o butelie heliu. Niciodată n-ai fi crezut că datorită chimiei ne distrăm atât de bine la petreceri!

Caracteristici produs
Cantitate: (cca. 0.20 mc)
* IMPORTANT! Produsul este ușor de transportat. Greutatea lui este dată de materialul din care este realizată butelia, nu de gazul care se află în ea, căci acesta are o masă neglijabilă.

Odată umflat cu heliu, un balon din latex sau folie poate pluti între câteva ore și șapte zile, în funcție de brand și de temperatura la care a fost păstrat. Consultă tabelul următor pentru a afla detalii:

DIMENSIUNE BALON

NR. DE BALOANE

TIMP APROXIMATIV

DE PLUTIRE

Balon latex 22 cm

30

6 - 8 ore

Balon latex 25 cm

20

12 ore

Balon latex 28 cm

15

12 ore

Balon folie 45 cm

12

o săptămână


*Utilizarea buteliei cu heliu nu este periculoasă, deoarece produsul nu este toxic și nici inflamabil. Heliul este destinat umflării baloanelor, nu înghițirii!

* Butelia nu ajunge pentru umflarea mai multor baloane jumbo sau litere. Umflarea estimată este doar pentru dimensiunile din tabel.

Mod de utilizare

1. Răsucește robinetul de deasupra buteliei spre stânga. Continuă să-l răsucești până nu mai merge desfăcut. (Atenție, spre stânga se desface, spre dreapta se strânge!)

2. Împinge duza pentru a elibera heliu. În această etapă ar trebui să se producă un fâsâit continuu care se va opri dacă vei da drumul duzei. Dacă nu se aude nimic sau dacă se aud alte sunete ciudate, ne poți contacta.

3. Atașează un balon la alegere, plasându-l deasupra duzei buteliei. Asigură-te că ții strâns pentru a putea trece la următorul pas.

4. Acum urmează partea distractivă! Apăsă duza în jos pentru a umfla balonul. Folosește ghidul de mărimi oferit sau umflă balonul la dimensiunea recomandată!

5. Fă un nod strâns la gura balonului pentru a împiedica eliberarea de heliu. Se recomandă legarea cu rafie pentru a evita dezumflarea balonului.

Distracție plăcută! :)  

 

80016
Nu este pe stoc

Livrare estimată:

Transport gratuitla comenzi de peste 300 lei

Returnare produsein 14 zile de la cumparare

Ai nevoie de ajutor?contact@aniversaria.ro

Când veți primii butelie vă rog să-mi dați o confirmare pe această adresă de email. Vă mulțumesc frumos.
Scrie un review
Produse similare
+
- 7%
Butelie de heliu - 30 baloane latex
195,00 Lei
210,00 Lei
+
Produse noi
+
+
+
+
5 pensule Grimas
180,00 Lei
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
Cele mai vandute
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
- 13%
Suport baloane
20,00 Lei
23,00 Lei
+
+
+
+
+
+
+
+
+