Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

Cum primesc comanda?

Livrarea produselor comandate se poate face cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, sau puteți alege să ridicați comanda personal de la depozitul nostru, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul dintre operatorii noștri.

Livrarea se face numai pe teritoriul României.

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid). În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Costul transportului prin curierat rapid pentru comenzi mai mici de 300 lei este 22 lei pentru localitățile aflate în aria de acoperire a curierului, sau 25 lei dacă localitatea de destinație nu se află în aria de acoperire a curierului.

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 300 lei!

Observații:

Duminica nu se fac livrări. În unele localităti se pot face livrări și sâmbăta, dar acest lucru ține exclusiv de serviciul de curierat. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător în vederea menținerii calității acestora pe durata transportului.