Cum primesc comanda?

Livrarea produselor comandate se poate face cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, sau puteți alege să ridicați comanda personal de la depozitul nostru, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul dintre operatorii noștri.

Livrarea se face numai pe teritoriul României.

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid). În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Costul de ridicare personala de la sediul nostru este 5 ron si se face de la parterul cladirii ICPE . Adresa depozitului nostru este, Splaiul Unirii nr. 313, sector 3, București, în incinta ICPE .

Tarife transport

Costul transportului în București prin curierat rapid este de 12 lei indiferent de valoarea comenzii sau de greutatea produselor.

Costul transportului în afara Bucureștiului prin curierat rapid este 19 lei pentru localitătile aflate în aria de acoperire a curierului, sau 22 lei dacă localitatea de destinație nu se află în aria de acoperire a curierului.

Observații:

Duminica nu se fac livrari. În unele localităti se pot face livrări și sâmbăta, dar acest lucru ține exclusiv de serviciul de curierat. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător în vederea menținerii calității acestora pe durata transportului.