Întrebări și Răspunsuri

Cât costă transportul?

Costul transportului prin curierat rapid pentru comenzi mai mici de 300 lei este 22 lei pentru localitățile aflate în aria de acoperire a curierului, sau 25 lei dacă localitatea de destinație nu se află în aria de acoperire a curierului.

Transportul este gratuit in orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 300 lei!

Observații:
Duminica nu se fac livrări. În unele localităti se pot face livrări și sâmbăta, dar acest lucru ține exclusiv de serviciul de curierat. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător în vederea menținerii calității acestora pe durata transportului.

Baloanele se livrează umflate?

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.
Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.
Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Care este comanda minimă pentru a avea transport gratuit?

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 250 lei!

În cât timp primesc comanda?

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Cum plasăm o comandă - video

Cum trimitem o comandă rapidă - video

Cum resetez parola - video

Adresa de unde se pot ridica comenzile în București