Pinata Cenusareasa 20cm x 30cm

- 18%
18,00 Lei
Preț recomandat: 22,00 Lei

Pinata cu panglici si masca pentru sarbatorit, model Cenusareasa. Dimensiune: 20cm x 30cm.

Pinata noastra “Cenusareasa” va fermeca fara indoiala pe toate domnisoricile prezente la petrecerea tematica. Visele lor pot deveni realitate, de indata ce vor identifica acea panglica magica ce va transforma incaperea intr-o lume a dulciurilor si cadourilor. Poti urmari sclipirile din privirile lor inocente si nerabdatoare, ca rasplata pentru toata munca ta dedicata organizarii acestei petreceri.

O pinata cu imaginea celebrei Cenusareasa, ce va deveni elementul de atractie maxima pentru toti micutii nazdravani ce vor invada camera in momentul deschiderii petrecerii. Umple-o cu mare grija inainte, cu tot soiul de bucurii pentru cei mici, de la dulciuri delicioase, pana la mini jucarii ce stii ca le fac placere, si apoi provoaca-i sa traga de panglicile pinatei pentru a raspandi cadourilor pe podeaua incaperii.

Instructiuni pentru Pinata cu panglici:

1. Umpleti Pinata cu mici cadouri (dulciuri, jucarioare, etc.) inainte ca invitatii la petrecere sa soseasca;

2. Agatati Pinata intr-un loc cu mult spatiu de jur imprejur. Aveti grija ca panglicile Pinatei sa atarne liber (sa nu fie incurcate) si sa fie vizibile si usor accesibile pentru toti participantii;

3. Pentru inceperea jocului, trageti la sorti primul jucator si puneti-l sa stea chiar sub Pinata, cu ochii inchisi;

4. Invartiti primul copil sub Pinata de cateva ori. Dupa ce a fost invartit, toti ceilalti participanti la joc, numara cu voce tare pana la 10. In tot acest timp jucatorul trebuie sa gaseasca o panglica si sa traga de ea. Doar una din panglici va putea sa desfaca partea de jos a Pinatei si astfel toate cadourile se vor imprastia pe podea. Daca in timpul ce ii este alocat, jucatorul nu reuseste sa gaseasca o panglica, urmeaza la rand alt copilas;

5. Dupa ce unul din copii trage de panglica corecta si toate cadourile din Pinata vor cadea si se vor imprastia pe podea, atunci toti ceilalti copii vor trebui sa se grabeasca ca sa adune cat mai multe cadouri.

Distractie placuta!

V201030
Nu este pe stoc

Livrare estimată:

Transport gratuitla comenzi de peste 250 lei

Returnare produsein 14 zile de la cumparare

Ai nevoie de ajutor?031.437.0587

Ai cumpărat acest produs? Spune-ne parerea ta despre acesta!

Scrie un review