Pinata Minnie Mouse Dots cu panglici (46x65cm)

42,00 Lei

Pinata Disney Minnie Mouse Dots din carton cu panglici. Dimensiune: 46cm x 65cm. Se poate umple cu maxim 1 kg de dulciuri si jucarii. Se asociaza cu batul pentru pinata si masca.

Zambitoarea Minnie Mouse a adoptat o pozitie ghidusa, gandindu-se ca veti banui cam ce surprize se ascund in spatele ei, asa ca spera sa va farmece cu genele sale lungi si sa nu incercati prea multe variante. Vrea sa va bucurati de un moment surprinzator, asa ca va invita sa nu mai stati pe gandul si sa trageti de sfori pana cand veti ajunge la cea care va declansa dusul de dulciuri delicioase si alte cadouri tematice.

IMPORTANT! PINATA ESTE GOALĂ! O puteți umple dumneavoastră cu jucării sau dulciuri
Instructiuni pentru Pinata cu panglici:

1. Umpleti Pinata cu mici cadouri (dulciuri, jucarioare, etc.) inainte ca invitatii la petrecere sa soseasca;

2. Agatati Pinata intr-un loc cu mult spatiu de jur imprejur. Aveti grija ca panglicile Pinatei sa atarne liber (sa nu fie incurcate) si sa fie vizibile si usor accesibile pentru toti participantii;

3. Pentru inceperea jocului, trageti la sorti primul jucator si puneti-l sa stea chiar sub Pinata, cu ochii inchisi;

4. Invartiti primul copil sub Pinata de cateva ori. Dupa ce a fost invartit, toti ceilalti participanti la joc, numara cu voce tare pana la 10. In tot acest timp jucatorul trebuie sa gaseasca o panglica si sa traga de ea. Doar una din panglici va putea sa desfaca partea de jos a Pinatei si astfel toate cadourile se vor imprastia pe podea. Daca in timpul ce ii este alocat, jucatorul nu reuseste sa gaseasca o panglica, urmeaza la rand alt copilas;

5. Dupa ce unul din copii trage de panglica corecta si toate cadourile din Pinata vor cadea si se vor imprastia pe podea, atunci toti ceilalti copii vor trebui sa se grabeasca ca sa adune cat mai multe cadouri.

Distractie placuta!

V000295
Nu este pe stoc

Transport gratuitla comenzi de peste 250 lei

Returnare produsein 14 zile de la cumparare

Ai nevoie de ajutor?contact@aniversaria.ro

Ai cumpărat acest produs? Spune-ne parerea ta despre acesta!

Scrie un review

Vă recomandăm

+
+
+
+
+
+
+
Pinata fluture
145,00 Lei
+
Pinata cap de leu
145,00 Lei
+
Pinata Emoji - 40 cm
135,00 Lei
+