Butelie heliu pentru baloane folie sau latex - 0.37 mc

250,00 Lei

Butelie heliu pentru baloane folie sau latex - 0.37 mc

Îi se mai spune și He, de la heliu, desigur. L-a descoperit Sir William Ramsey, în 1895, și probabil nu avea habar că știința va putea fi distractivă la un moment dat pentru noi, cei din mileniul al treilea. Într-adevăr este grozav să avem baloane din latex sau folie plutitoare la evenimentele la care participăm. Pentru a îndeplini această dorință, o zână numită butelie heliu va fermeca baloanele pentru tine.

Caracteristici produs
Continut pachet: o butelie heliu de unica folosinta 
Volum heliu: 0.37 mc
* IMPORTANT! Produsul este ușor de transportat. Greutatea lui este dată de materialul din care este realizată butelia, nu de gazul care se află în ea, căci acesta are o masă neglijabilă.

Odată umflat cu heliu, un balon din latex sau folie poate pluti între câteva ore și șapte zile, în funcție de brand și de temperatura la care a fost păstrat. Consultă tabelul următor pentru a afla detalii:

DIMENSIUNE BALON

NR. DE BALOANE

TIMP APROXIMATIV

DE PLUTIRE

Balon latex 22 cm

50

6 - 8 ore

Balon latex 25 cm

40

12 ore

Balon latex 28 cm

25

12 ore

Balon folie 45 cm

20

o săptămână

*Utilizarea buteliei cu heliu nu este periculoasă, deoarece produsul nu este toxic și nici inflamabil. Heliul este destinat umflării baloanelor, nu înghițirii!

* Butelia nu ajunge pentru umflarea mai multor baloane jumbo sau litere. Umflarea estimată este doar pentru dimensiunile din tabel.

Mod de utilizare

 

1. Rotiți mânerul în sens invers acelor de ceasornic pentru a deschide supapa.
2. Puneți gâtul balonului pe duză până se potrivește perfect pe aceasta.
3. Țineți strâns balonul între degetul mare și arătător la cea mai largă parte a duzei. Apăsați sau ridicați ușor maneta pentru umflare.
4. Eliberați maneta pentru a opri umflarea. Nu e nevoie să închideți robinetul dacă mai umflați și alte baloane.
5. Țineți balonul strâns și eliberați duza.
6. Pentru a asigura timpul maxim de plutire, faceți un nod la gâtul balonului. Atașați și o rafie de dimensiunea dorită.
7. Când terminați umflarea baloanelor închideți robinetul strâns prin rotirea mânerului în sensul acelor de ceasornic și depozitați rezervorul în cutie.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE
Țineți departe de accesul copiilor, mutând cu atenție butelia; în caz de pierderi accidentale, ventilați încăperea. Nu expuneți la temperaturi mai mari de 50 de grade. După folosire, nu găuriți sau ardeți. Când se golește, deșurubați distribuitorul și aruncați butelia la materiale feroase. Butelia nu este reincarcabila.

ATENȚIE! Conține gaz sub presiune! Poate exploda în prezența căldurii. Depozitați butelia într-un loc bine ventilat.

 

 

80017
Nu este pe stoc

Transport gratuitla comenzi de peste 300 lei

Returnare produsein 14 zile de la cumparare

Ai nevoie de ajutor?contact@aniversaria.ro

Vă recomandăm

+
+