Butelie heliu pentru baloane folie sau latex - 22 litri

250,00 Lei

Butelie heliu pentru baloane folie sau latex - 22 litri

Îi se mai spune și He, de la heliu, desigur. L-a descoperit Sir William Ramsey, în 1895, și probabil nu avea habar că știința va putea fi distractivă la un moment dat pentru noi, cei din mileniul al treilea. Într-adevăr este grozav să avem baloane din latex sau folie plutitoare la evenimentele la care participăm. Pentru a îndeplini această dorință, o zână numită butelie heliu va fermeca baloanele pentru tine.

Caracteristici produs
Cantitate: 22 litri
Greutate butelie: 4.8 kg
* IMPORTANT! Produsul este ușor de transportat. Greutatea lui este dată de materialul din care este realizată butelia, nu de gazul care se află în ea, căci acesta are o masă neglijabilă.

Odată umflat cu heliu, un balon din latex sau folie poate pluti între câteva ore și șapte zile, în funcție de brand și de temperatura la care a fost păstrat. Consultă tabelul următor pentru a afla detalii:

DIMENSIUNE BALON

NR. DE BALOANE

TIMP APROXIMATIV

DE PLUTIRE

Balon latex 22 cm

50

6 - 8 ore

Balon latex 25 cm

40

12 ore

Balon latex 28 cm

25

12 ore

Balon folie 45 cm

20

o săptămână

*Utilizarea buteliei cu heliu nu este periculoasă, deoarece produsul nu este toxic și nici inflamabil. Heliul este destinat umflării baloanelor, nu înghițirii!

Mod de utilizare

1. Răsucește robinetul de deasupra buteliei spre stânga. Continuă să-l răsucești până nu mai merge desfăcut. (Atenție, spre stânga se desface, spre dreapta se strânge!)

2. Împinge duza pentru a elibera heliu. În această etapă ar trebui să se producă un fâsâit continuu care se va opri dacă vei da drumul duzei. Dacă nu se aude nimic sau dacă se aud alte sunete ciudate, ne poți contacta.

3. Atașează un balon la alegere, plasându-l deasupra duzei buteliei. Asigură-te că ții strâns pentru a putea trece la următorul pas.

4. Acum urmează partea distractivă! Apăsă duza în jos pentru a umfla balonul. Folosește ghidul de mărimi oferit sau umflă balonul la dimensiunea recomandată!

5. Fă un nod strâns la gura balonului pentru a împiedica eliberarea de heliu. Se recomandă legarea cu rafie pentru a evita dezumflarea balonului.

Distracție plăcută! :) 

80017
Nu este pe stoc

Livrare estimată:

Transport gratuitla comenzi de peste 250 lei

Returnare produsein 14 zile de la cumparare

Ai nevoie de ajutor?031.437.0587

Vă recomandăm

+
+