Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

12.00 lei
12 lumanari cu mesajul Happy Birthday -11%

O gașcă de micuțe prințese merită o petrecere cu articole și decorațiuni pe măsură. Se apropie ziua de naștere a fetiței tale și te-ai gândit să organizezi un eveniment memorabil având ca tematică personajele Disney preferate. Pentru această ocazie specială, lasă-te inspirată de Aniversaria.ro și pune cap la cap detalii fascinante care vor transforma aniversarea într-un basm.

Vrei ca micuța ta să se simtă ca o adevărată prințesă la ziua ei? Nu-ți rămâne decât să îi organizezi o petrecere reușită cu tema Printese Disney. Posibilitățile sunt nenumărate, așa că nu trebuie să te îngrijorezi atunci când fetița ta te anunță că și-ar dori o astfel de petrecere.

Faimoasele prințese Disney sunt nelipsite de la acest tip de petreceri, iar Aniversaria.ro vine cu numeroase propuneri, oferind decorațiuni și accesorii cu prințesele Disney îndrăgite de fetițe. Pentru că la o petrecere pentru prințese totul trebuie să fie cât mai colorat și strălucitor, îți propunem o selecție de obiecte de decor care urmează această linie. Rozul, argintiul și auriul sunt culorile predominante, regăsindu-se în gama de decorațiuni de pe Aniversaria.ro, pentru ca totul să fie glamour la o petrecere pentru micile prințese.

Din oferta noastră nu lipsesc nici accesoriile indispensabile oricărei prințese, cum ar fi coronițele de diverse modele și baghetele speciale pentru prințese. La o petrecere pentru prințese, totul trebuie să fie perfect, de aceea este recomandat să ai tot arsenalul pregătit pentru momentul în care mica ta prințesă și prietenele sale vor sosi la petrecere.

Decorațiuni și Accesorii pentru Petreceri cu Prințese Disney:

Petrecerile cu tematica Printese Disney sunt foarte populare și adorate de copii. Prințesele Disney sunt îndrăgite datorită personalităților lor fermecătoare, aventurilor captivante și poveștilor pline de magie. La Aniversaria.ro, găsești tot ce îți trebuie pentru a crea decorul perfect pentru o petrecere de neuitat cu tematica Printese Disney:

 • Tacâmuri, șervețele, pahare și farfurii cu Printese Disney
 • Ghirlande și bannere cu personajele tale preferate
 • Baloane decorative cu Printese Disney

Gama Variată de Produse pentru Petreceri cu Prințese Disney:

Pe Aniversaria.ro, vei descoperi o gamă variată de articole pentru petrecerea cu tematica Printese Disney:

 • Seturi de farfurii cu Printese Disney
 • Pahare cu Printese Disney
 • Șervețele cu Printese Disney
 • Tacâmuri din lemn
 • Decorațiuni pentru prăjituri cu Printese Disney

Decorațiuni Unice pentru Petreceri cu Printese Disney:

Creează un decor unic pentru copilul tău cu ajutorul colecției noastre de decorațiuni cu Printese Disney. Pe site-ul nostru vei putea găsi baloane petrecere confecționate din diferite materiale precum latex sau folie și care prezintă diverse forme, litere sau personaje. Descoperă oferta Aniversaria.ro și alege cele mai interesante articole pentru următoarea petrecere tematică:

 • Baloane petreceri cu Printese Disney
 • Lumânări cu Printese Disney
 • Banner "Happy Birthday" cu Printese Disney
 • Ghirlande tematice
 • Ghirlande din baloane cu Printese Disney

Profită de selecția bogată de articole pentru petrecerea cu Printese Disney de la Aniversaria.ro și bucură-te de cele mai bune și interesante decorațiuni și accesorii disponibile online! Orice copil va fi încântat să descopere lumea magică a prințeselor Disney și să se distreze alături de prieteni într-un decor de basm.

Ai nevoie de ajutor?

Aici găsești răspuns la cele mai frecvente întrebări

Costul transportului prin curierat rapid este de 22 lei pentru comenzi sub 200 lei în localitățile din aria de acoperire a curierului, și 25 lei în localitățile care nu se află în această zonă.

Transportul este gratuit pentru toate comenzile peste 200 lei, indiferent de localitatea din România!

Observații: Livrările nu se efectuează duminica. În unele localități, livrările pot avea loc și sâmbăta, în funcție de politica curierului. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător pentru a asigura menținerea calității pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 200 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button