Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

Baloane verzi Gemar 26 cm - 100 buc. -8%

Baloane pentru Profesioniști

Vrei să duci decorul petrecerilor la următorul nivel? Baloanele profesionale de pe Aniversaria.ro sunt exact ce ai nevoie pentru a crea spectacole de neuitat. De la baloane de modelaj și arcade impresionante până la baloane jumbo pro, baloane Gemar, baloane Tuftex, găsești tot ce îți trebuie pentru decoruri sofisticate. Adaugă un plus de eleganță cu baloanele metalice și formele diverse care vor capta atenția invitaților tăi. Descoperă gama noastră de baloane profesionale și transformă orice eveniment într-un adevărat spectacol de culoare și creativitate!

Întrebări frecvente

1. Ce tipuri de baloane profesionale găsesc pe Aniversaria.ro?

Pe Aniversaria.ro găsești baloane de modelaj, baloane pentru arcade, baloane jumbo pro, baloane Gemar, baloane cu forme diverse și baloane metalice.

2. Ce sunt baloanele de modelaj și cum le pot folosi?

Baloanele de modelaj sunt baloane speciale care pot fi modelate în diferite forme și figurine, ideale pentru animatori și organizatorii de petreceri creative.

3. Cum pot crea arcade impresionante cu baloane?

Pentru a crea arcade impresionante, poți folosi baloanele noastre special concepute și accesoriile disponibile pe site pentru a construi structuri de baloane atractive.

4. Ce avantaje oferă baloanele jumbo pro?

Baloanele jumbo pro sunt de dimensiuni mari și de calitate superioară, perfecte pentru a construi arcade si aranjamente speciale de baloane sau pentru a crea un impact vizual puternic la orice eveniment.

5. Ce sunt baloanele Gemar?

Baloanele Gemar sunt baloane profesionale de înaltă calitate, disponibile în diverse culori și dimensiuni, ideale pentru decoruri elegante și evenimente de neuitat.

6. Ce tipuri de forme diverse de baloane găsesc pe Aniversaria.ro?

Oferim baloane în forme diverse, de la animale și personaje până la forme geometrice, perfecte pentru a adăuga un element de surpriză decorului tău.

7. Cum pot integra baloanele metalice în decorul meu?

Baloanele metalice adaugă un plus de eleganță și strălucire oricărui decor. Le poți folosi în combinație cu alte tipuri de baloane sau ca elemente centrale în aranjamentele tale.

8. Oferiți livrare rapidă pentru baloanele profesionale?

Da, avem opțiuni de livrare rapidă, astfel încât baloanele să ajungă la timp pentru evenimentul tău.

10. Pot returna baloanele profesionale dacă nu sunt mulțumit?

Desigur, acceptăm returnările în termen de 14 de zile dacă baloanele nu au fost folosite.

Ai nevoie de ajutor?

Aici găsești răspuns la cele mai frecvente întrebări

Costul transportului prin curierat rapid este de 22 lei pentru comenzi sub 200 lei în localitățile din aria de acoperire a curierului, și 25 lei în localitățile care nu se află în această zonă.

Transportul este gratuit pentru toate comenzile peste 200 lei, indiferent de localitatea din România!

Observații: Livrările nu se efectuează duminica. În unele localități, livrările pot avea loc și sâmbăta, în funcție de politica curierului. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător pentru a asigura menținerea calității pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 200 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button