Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

Articole de Petrecere Disney Frozen

Uneori, organizarea petrecerii de ziua copilului tău poate părea o provocare... Dar nu și cu articolele noastre de petrecere Disney Frozen! Transformă petrecerea într-o aventură magică cu ajutorul Annei și Elsei. La Aniversaria.ro găsești farfurii, șervețele și pahare Frozen, precum și baloane, decorațiuni și accesorii pentru o petrecere tematică Frozen de neuitat.

6 invitatii Frozen 2 - Wind Spirit -27%
15.00 lei 11.00 lei
Paie argintii -25%
8.00 lei 6.00 lei
10 paie albe cu dungi bleu - 19.5 cm -38%
Decorațiune tort argintie Happy B. -13%
6 decoratiuni stelute arginitii -10%
10.00 lei 9.00 lei
7.00 lei
25 baloane cu fulgi de nea - 30 cm -20%
25.00 lei 20.00 lei
10.00 lei
Balon cifra 7 argintiu cu buline 86 cm -58%
Balon cifra 8 argintiu cu buline 86 cm -58%
Balon cifra 9 argintiu cu buline 86 cm -50%

Decorațiuni și Accesorii pentru Petreceri cu Frozen

„Regatul de Gheață” este una dintre cele mai recente extravaganțe muzicale ale lui Disney, strălucind în panteonul animațiilor consacrate. Acest film 3D de animație și musical este inspirat în mare parte din basmul lui Hans Christian Andersen, „Crăiasa Zăpezii”, dar dezvoltă o poveste unică, păstrând rădăcinile în tradiția basmelor scandinave. Disney reinventează personajele și dinamizează narațiunea cu accente contemporane, oferind mesaje inspiratoare printr-o poveste vibrantă și frumoasă.

Transformă Petrecerea Frozen într-o Aventură de Poveste

În lumea magică a prințeselor Anna și Elsa, orice fetiță visează să pășească. Cu ajutorul Aniversaria.ro, poți transforma aceste vise în realitate, organizând o petrecere tematică Frozen memorabilă. Descoperă idei creative și inspirate pentru a aduce magia gheții direct la tine acasă!


Întâmpină Invitații cu un Portal de Gheață

Începe petrecerea cu un impact de neuitat. Creează un portal de gheață la intrare folosind perdele argintii și lumini albe strălucitoare. Această intrare spectaculoasă va transporta instantaneu copiii din lumea reală în tărâmul înghețat al Frozen. Completează decorul cu fulgi de zăpadă artificiali pentru un efect de basm.


Atelier de Magie: Creează Propria Baghetă de Zăpadă

Organizează un atelier creativ unde fiecare copil își poate confecționa propria baghetă magică de zăpadă. Furnizează materialele necesare: bețișoare albe, sclipici argintiu, panglici albastre și lipici. Copiii vor fi încântați să-și personalizeze baghetele și să-și încerce puterile magice în jocurile de la petrecere.


Tărâmul Înghețat în Detalii: Decoruri Strălucitoare

Transformă întreaga locație într-un tărâm de gheață folosind decorațiuni strălucitoare. Alege baloane argintii și albastre, ghirlande de fulgi de zăpadă și bannere cu Anna, Elsa și Olaf. La Aniversaria.ro găsești tot ce îți trebuie pentru a crea acest decor de vis. Nu uita de lumânările cu LED care adaugă un plus de magie și mister.


Meniul de Poveste: Delicii Inspirate din Regatul de Gheață

Impresionează invitații cu un meniu inspirat din Frozen. Pregătește gustări tematice precum „prăjituri de gheață” (biscuiți decorați cu glazură albastră), „înghețată de Olaf” și „suc de zăpadă” (limonadă albă). Folosește tacâmuri, pahare și farfurii cu motive Frozen pentru a completa experiența culinară.


Foto Corner Magic: Amintiri de Neuitat

Amenajează un colț pentru fotografii decorat cu elemente Frozen: un fundal strălucitor, baloane, și accesorii tematice. Încurajează copiii să-și facă fotografii de neuitat cu prietenii, folosind recuzită precum baghetele de zăpadă, coronițele și mantii argintii.


Momente Speciale: Spectacol de Lumini și Zăpadă Artificială

Încheie petrecerea cu un spectacol de lumini și zăpadă artificială. Folosește un aparat de zăpadă pentru a crea o atmosferă magică și lasă copiii să se joace sub fulgii de zăpadă. O altă idee este să proiectezi scene din filmul Frozen pe un perete pentru a le reaminti copiilor de aventurile lor preferate.

Transformă petrecerea tematică Frozen într-o experiență de neuitat cu ajutorul Aniversaria.ro. Descoperă toate decorațiunile și accesoriile de care ai nevoie pentru a crea un tărâm de basm și bucură-te de fericirea și entuziasmul copiilor într-un decor magic.


Petrecere Frozen de Poveste cu Aniversaria.ro

La Aniversaria.ro, găsești tot ce îți trebuie pentru a crea decorul perfect pentru o petrecere de neuitat cu tematica Frozen:


Decoruri și Accesorii pentru Petreceri Frozen

 • Tacâmuri, șervețele, pahare și farfurii cu Frozen: Personalizează masa de petrecere cu seturi tematice pentru o experiență completă.
 • Ghirlande și bannere cu Frozen: Adaugă un plus de magie cu decorațiuni suspendate care transformă spațiul într-un tărâm de gheață.
 • Baloane decorative cu Frozen: Alege baloane în nuanțe de alb, albastru și argintiu, cu imagini ale personajelor preferate din film.

Gama Variată de Produse pentru Petreceri Frozen

Pe Aniversaria.ro, vei descoperi o gamă variată de articole pentru petrecerea cu tematica Frozen:

 • Seturi de farfurii cu Frozen: Design-uri cu Anna, Elsa și Olaf pentru o masă tematică perfectă.
 • Pahare cu Frozen: Completați decorul mesei cu pahare decorate cu personajele din film.
 • Șervețele cu Frozen: Șervețele tematice pentru a adăuga un plus de eleganță.
 • Tacâmuri din lemn: O alternativă ecologică și estetică pentru petrecerea ta.
 • Decorațiuni pentru prăjituri cu Frozen: Figurine și topper-uri pentru a decora prăjiturile și tortul.


Decorațiuni Unice pentru Petreceri Frozen>

Creează un decor unic pentru copilul tău cu ajutorul colecției noastre de decorațiuni cu Frozen. Pe site-ul nostru vei putea găsi baloane de petrecere confecționate din diferite materiale, precum latex sau folie, și care prezintă diverse forme, litere sau personaje. Descoperă oferta Aniversaria.ro și alege cele mai interesante articole pentru următoarea petrecere tematică:

 • Baloane de petrecere cu Frozen: Baloane în formă de fulgi de zăpadă, Elsa, Anna și Olaf pentru a aduce atmosfera de poveste.
 • Lumânări cu Frozen: Lumânări tematice pentru tortul aniversar.
 • Banner "Happy Birthday" cu Frozen: Un banner personalizat care să marcheze momentul special.
 • Ghirlande tematice cu Frozen: Ghirlande cu fulgi de zăpadă și imagini din film.
 • Ghirlande din baloane cu Frozen: Un aranjament spectaculos de baloane care va încânta toți invitații.

Alte Produse pentru Petrecerea Frozen

 • Invitații tematice Frozen: Invită prietenii într-un mod special cu invitații personalizate.
 • Confetti cu fulgi de zăpadă: Adaugă un strop de magie și strălucire.
 • Coroane și tiaras pentru micuțele prințese: Transformă fiecare fetiță în regina gheții.
 • Backdrop pentru fotografii: Creează un colț foto memorabil cu fundaluri tematice.
 • Costume și accesorii Frozen: Găsești rochițe de Elsa și Anna pentru sărbătorită și invitați.

Profită de selecția bogată de articole pentru petrecerea Frozen de la Aniversaria.ro și bucură-te de cele mai bune și interesante decorațiuni și accesorii disponibile online! Transformă orice aniversare într-un moment magic și de neuitat pentru copilul tău și prietenii săi.

Ai nevoie de ajutor?

Aici găsești răspuns la cele mai frecvente întrebări

Costul transportului prin curierat rapid este de 22 lei pentru comenzi sub 200 lei în localitățile din aria de acoperire a curierului, și 25 lei în localitățile care nu se află în această zonă.

Transportul este gratuit pentru toate comenzile peste 200 lei, indiferent de localitatea din România!

Observații: Livrările nu se efectuează duminica. În unele localități, livrările pot avea loc și sâmbăta, în funcție de politica curierului. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător pentru a asigura menținerea calității pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 200 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button