Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

8 Farfurii de Craciun - 23 cm -8%
13.00 lei 12.00 lei
8 Pahare de Craciun - 236 ml -15%
13.00 lei 11.00 lei
8 pahare om de zapada -17%
12.00 lei 10.00 lei
8 cutiute pentru gustari Craciun -14%
14.00 lei 12.00 lei
8 cutiute snacks Dear Santa -17%
12.00 lei 10.00 lei
8.00 lei
15.00 lei
10.00 lei

De-a lungul timpului, copiii mari și mici l-au așteptat pe Moș Crăciun cu lapte și biscuiți, dar s-a gândit cineva să-l aștepte cu o petrecere? Serios, Moșul chiar vrea o petercere. Muncește în tot cursul anului, muncește și de Crăciun și nu apucă să vadă un balon, o decorațiune, niște confetii sau sclipici. Surprinde-l pe moșul tău preferat cu o petrecere pentru care vor fi invidioși toți renii și spiridușii! 

Indiferent dacă trebuie să ajungă la o grădiniță, la școală, la bloc, la o cabană sau într-o corporație, Moș Crăciun își face neobosit datoria și vine cu deseaga plină de daruri la toți omuleții care au fost cuminți. Cum ar fi ca, de data asta, dumnealui să fie cel surprins? Astfel, în speranța că-i vom atrage atenția pentru a-i cotrobăi pe îndelete în sac, punem la cale un plac crăciunesc. După ce am creat o atmosferă festivă folosind baloane verzi și roșii, adăugăm ghirlande și alte decorațiuni care vor transforma o încăpere banală într-o poveste magică de sărbători. În continuare, pregătim sau comandăm bucate alese și le lăsăm să se odihnească în articole de petrecere de toată frumusețea. Chiar dacă sunt de unică folosință, cu ele vei se pot realiza niște cadre instalicioase! Farfurii, pahare, șervețele, tacâmuri și alte accesorii pentru masă, abia așteaptă să facă parte din povestea ta cea frumoasă! Spor la pregătit petrecerea anului și la despachetat daruri!

Ai nevoie de ajutor?

Aici gasești răspuns la cele mai frecvente intrebări

Costul transportului prin curierat rapid pentru comenzi mai mici de 300 lei este 22 lei pentru locatiile aflate in aria de acoperire a curierului, sau 25 lei daca localitatea de destinatie nu se afla in aria de acoperire a curierului.

Transportul este gratuit in orice localitate din Romania, pentru toate comenzile mai mari de 300 lei!

Observatii: Duminica nu se fac livrari. In unele localitati se pot face livrari si sambata, dar acest lucru tine doar de serviciul de curierat. Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 300 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button