Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

12.00 lei
14.00 lei
6 coifuri Happy Birthday pastelate - 16 cm -14%

Sigur că ai auzit clipocitul copitelor pe pavajul irizat de culori – un indiciu inconfundabil că eșalonul festiv al unicornilor e gata de start! Ei bine, nu e nicio mirare că în universul Aniversaria, farfuriile nu sunt doar simple obiecte de uz casnic, ci adevărate portaluri spre o lume unde veselia se împletește cu magia. Încarcă-te de fantezie cu farfurioarele noastre împodobite cu siluete mitice și lasă să-ți fie masa o scenă unde curcubeul nu doar că vizitează, dar alege să rămână! Ia-ți porția de strălucire din stelele care îți vor păzi sărbătoarea și transformă fiecare îmbucătură într-o aventură în tărâmul viselor cu aripi. Pentru că la Aniversaria, fiecare detaliu contează și fiecare petrecere merită să fie povestea care să te transporte într-o odisee a bucuriei și culorilor.

Ai nevoie de ajutor?

Aici găsești răspuns la cele mai frecvente întrebări

Costul transportului prin curierat rapid este de 22 lei pentru comenzi sub 200 lei în localitățile din aria de acoperire a curierului, și 25 lei în localitățile care nu se află în această zonă.

Transportul este gratuit pentru toate comenzile peste 200 lei, indiferent de localitatea din România!

Observații: Livrările nu se efectuează duminica. În unele localități, livrările pot avea loc și sâmbăta, în funcție de politica curierului. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător pentru a asigura menținerea calității pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 200 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button