Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

Baloane verzi Gemar 26 cm - 100 buc. -8%

Dacă vrei baloane latex ieftine, frumoase, colorate și de calitate, ei bine, ai ajuns în locul potrivit, căci în Aniversaria este regatul lor. Fie că le vei cuibări într-un jumbo, le vei umfla cu heliu sau vei umple o cameră cu ele, baloanele noastre îți vor face ziua mai frumoasă și vor contura amintiri de neuitat pentru oamenii tăi dragi! Folosește-le cu încredere la majorat, nuntă, la botezul puiului tău, la prima aniversare, la treia, a 30-a și chiar la o suta aniversare! Farmecul baloanelor este depășit în intensitate doar de zâmbetele unui sărbătorit fericit!  Fiecare zi este specială. Prin urmare poți să faci cadou un buchet de baloane chiar dacă nu e nicio aniversare la orizont. Poți să te joci cu baloanele chiar dacă e joi sau ai avut o zi mai puțin bună. Și crede-mă, ai de unde alege. Există baloane din latex monocolore, baloane cu imprimeu, baloane jumbo, baloane pentru modelaj, punch ball, baloane vesele, baloane năzdrăvane, baloane care se pot umfla cu heliu, baloane care vor să zboare.

Aparent un săculeț din latex, balonul a avut, de-a lungul timpului, o evoluție foarte interesantă până să ajungă ceea ce este astăzi. Preotul Batolomeu de Gusmao a realizat primul balon în 1907. În 1824, Michael Faraday a umplut cu hidrogen un balon de cauciuc pentru a realiza experimente în laboratorul său. Ulterior, în 1847, J.G Ingram a dezvoltat balonul din latex. Ne plac baloanele, dar ne-am întrebat datorită cui putem să ne bucurăm de ele?

*Culorile produselor variază în funcție de volumul de aer sau heliu din baloane.

Ai nevoie de ajutor?

Aici găsești răspuns la cele mai frecvente întrebări

Costul transportului prin curierat rapid este de 22 lei pentru comenzi sub 200 lei în localitățile din aria de acoperire a curierului, și 25 lei în localitățile care nu se află în această zonă.

Transportul este gratuit pentru toate comenzile peste 200 lei, indiferent de localitatea din România!

Observații: Livrările nu se efectuează duminica. În unele localități, livrările pot avea loc și sâmbăta, în funcție de politica curierului. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător pentru a asigura menținerea calității pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 200 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button