Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

Baloane argintii 2018 -17%
12.00 lei 10.00 lei
Balon decorativ cifra 1 argintiu - 74 cm -45%
Balon decorativ cifra 1 auriu - 74 cm -45%
Nici o imagine
-38%
24.00 lei 15.00 lei
Balon cifra 7 argintiu 86 cm -38%
24.00 lei 15.00 lei
Balon cifra 8 argintiu 86 cm -38%
24.00 lei 15.00 lei

Baloanele folie cifre, argintii sau aurii, nu doar că sunt ieftine, ci sunt și o modalitate practică și creativă prin care prin care să-ți faci ziua mai frumoasă.

Rupte parcă din stele, baloanele din folie în formă de cifre marchează memorabil începutul unui nou capitol al vieții tale! Așa parcă nu mai ustură atât de tare trecerea anilor și îți dai seama că, de fapt, fiecare zi încheiată înseamnă o lecție învățată. Și ai atâtea de învățat despre tine, viață, oameni, fericire și împlinire! Partea bună e că baloanele vor fi tot timpul alături de tine, indiferent că e ziua ta, un eveniment special sau poate doar o zi lucrătoare. De le vei umfla cu heliu, ele vor pluti pentru tine. De le vei umfla cu aer, rămân pe pământ, pe lângă tort, sperând că se aleg și ele cu ceva. 

Ai nevoie de ajutor?

Aici gasești răspuns la cele mai frecvente intrebări

Costul transportului prin curierat rapid pentru comenzi mai mici de 300 lei este 22 lei pentru locatiile aflate in aria de acoperire a curierului, sau 25 lei daca localitatea de destinatie nu se afla in aria de acoperire a curierului.

Transportul este gratuit in orice localitate din Romania, pentru toate comenzile mai mari de 300 lei!

Observatii: Duminica nu se fac livrari. In unele localitati se pot face livrari si sambata, dar acest lucru tine doar de serviciul de curierat. Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 300 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button