Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

Balon decorativ cifra 1 auriu - 74 cm -33%
Balon decorativ cifra 1 argintiu - 74 cm -45%
Balon cifra 0 argintiu cu buline 86 cm -58%
Balon cifra 7 argintiu cu buline 86 cm -58%
Balon cifra 8 argintiu cu buline 86 cm -58%
Balon cifra 9 argintiu cu buline 86 cm -50%

Baloanele folie cifre, argintii sau aurii, nu doar că sunt ieftine, ci sunt și o modalitate practică și creativă prin care prin care să-ți faci ziua mai frumoasă.

Rupte parcă din stele, baloanele din folie în formă de cifre marchează memorabil începutul unui nou capitol al vieții tale! Așa parcă nu mai ustură atât de tare trecerea anilor și îți dai seama că, de fapt, fiecare zi încheiată înseamnă o lecție învățată. Și ai atâtea de învățat despre tine, viață, oameni, fericire și împlinire! Partea bună e că baloanele vor fi tot timpul alături de tine, indiferent că e ziua ta, un eveniment special sau poate doar o zi lucrătoare. De le vei umfla cu heliu, ele vor pluti pentru tine. De le vei umfla cu aer, rămân pe pământ, pe lângă tort, sperând că se aleg și ele cu ceva. 

Ai nevoie de ajutor?

Aici găsești răspuns la cele mai frecvente întrebări

Costul transportului prin curierat rapid este de 22 lei pentru comenzi sub 200 lei în localitățile din aria de acoperire a curierului, și 25 lei în localitățile care nu se află în această zonă.

Transportul este gratuit pentru toate comenzile peste 200 lei, indiferent de localitatea din România!

Observații: Livrările nu se efectuează duminica. În unele localități, livrările pot avea loc și sâmbăta, în funcție de politica curierului. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător pentru a asigura menținerea calității pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 200 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button