Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

Povestea Aniversaria

În urmă cu mai bine de optsprezece ani, când oamenii s-au îndepărtat de basme și nu prea își mai acordau timp pentru a fi fericiți, o familie din București și-a dat seama că acest lucru e greșit și că cineva trebuie să acționeze cumva. O adevărată provocare s-a arătat la orizont, însă e general valabil faptul că nimic nu-ți poate sta în cale dacă ești cu adevărat pasionat de ceea ce faci și mai ales de impactul asupra lumii pe care îl are munca ta. Așadar, familia aceasta a strâns în jurul ei câteva persoane minunate alături de care să lupte împotriva monotoniei și a rutinei zilnice care apasă viețile și casele oamenilor. Treptat au început să fie căutate și testate formule pentru fericire.

Echipa Aniversaria

Știm că în povești, întâmplările magice și evenimentele deosebite sunt localizate întotdeauna peste șapte mări și șapte țări. În viața reală, nu trebuie să călătorești atât de mult pentru un strop de fericire. N-ai nevoie de cai înaripați și nici de alte mijloace de transport fantastice. E suficient să mergi cu autobuzul, mașina personală sau pe jos, de-a lungul frumoasei Dâmbovițe. De faci un ocol, ai vreme să vezi și Delta Văcărești, poate chiar să-ți faci un selfie cu un peisaj sălbatic cum rar întâlnești în inima orașului.

Când te aștepți mai puțin, zărești o clădire cu panouri solare. Ei bine, la etajul al treilea, la mijlocul coridorului, se află un portal care te va detașa de timp și spațiu și te va trimite direct pe tărâmul Aniversaria. Aici lucrează, de luni până vineri, între 9 și 17, personaje de poveste care trimit colete cu minunății în toate colțurile țării. Astfel, în orice comandă expediată, cu drag și pasiune, intră și începutul unui frumos capitol din viața destinatarului.

Nu, nu lucrăm pentru Moș Crăciun, ci suntem prieteni și colaborăm în proiectele de sărbători. Îl cunoaștem și pe domnul Iepuraș, desigur, ne viziează primăvara. Procedăm cu dumnealor așa cum procedăm cu fiecare client în parte, adică sugerăm plasarea comenzilor pe site. Este imposibil să procedăm altfel, deoarece avem peste 14000 de produse, iar vizualizarea fiecăruia în parte nu poate fi făcută de către persoanele care nu au un atestat de zână sau spiriduș”, ne-a mărturisit Zâna Flori de Câmp de la Recepție Clienți.

Spiridușul Năsturel a propus să-mi facă un tur secret. Am acceptat pe loc. Cu sufletul la gură, am pornit în exploarea a ceea ce avea să fie cea mai frumoasă amintire, lucrul acela pe care îl povestești cu nostalgie nepoților. Mica noastră excursie a pornit din Ținutul Baloanelor. Ce crezi? Totul de aici e din baloane: marea, soarele, florile, animalele, literele și cifrele, bebelușii, prințesele și orice altă vietate! Unele sunt din latex, altele din folie, unele sunt simple, altele cu LED. Am mai văzut baloane, dar niciodată atâta de multe la un loc. Și toate sunt în ținută de gală, pregătite pentru orice eveniment, de la baby shower până la promovarea examenului de bacalaureat!

În continuare, pășim în Regatul Zânelor Petrecărețe. Ele sunt cele mai invidiate de aici. Călătoresc periodic în S.U.A și Europa, în special Marea Britanie, Franța, Italia, Spania, Olanda și Polonia, de unde se întorc cu cele mai interesante articole de petrecere: farfurii inedite, pahare fermecate, tacâmuri colorate, paie de băut dansatoare, șervețele de colecție, decorațiuni insolite și fel de fel de minunății cum nici în vis n-ai mai întâlnit.

Năsturel ne-a lăsat un răgaz pentru a putea desluși mai bine tainele acestui loc. Astfel, am jucat fotbal cu dinozaurii, baschet cu pirații, am dansat cu Minonii și am praticipat la curse cu Fulger McQueen. Ce crezi? Am nimerit la timp pentru ora îmbrățișărilor. Pentru asta, Trolii ne-au stat la dispoziție. Înainte de a trece granița, albinuțele și buburuzele ne-au ținut o lecție de dans.

Am pășit mai departe către Ținutul Unde Mereu e Carnaval. Am descoperit aici fel de fel de accesorii haioase și costume chiar și pentru cea mai exigentă persoană. Ne-am jucat cu perucile, pălăriile, ochelarii, rochițele și pelerinele. Super eroii ar avea ținute vestimentare mai…adecvate dacă ar apela la consilerii vestimentari de aici.

Ce e cel mai grozav acum urmeaza! În Regatul Pinata am văzut unicorni și dragoni! Și sunt mult mai spectaculoși decât se spune despre ei. Am aflat că unicornii se hrănesc cu sclipici, curcubeie și confetti, iar dragonii nu scot flăcări, ci jucării! Ah, turul s-a încheiat! Cum să-i spui “la revedere!” unui astfel de loc?

Aniversaria duce petrecerile la următorul nivel, unde telefoanele stau în buzunare și zâmbetele pe chip, unde oamenii socializează pe bune și nu se tem să-și exprime emoțiile.

De ce e special locul ăsta? Pentru că e construit cu sufletul. E gândit pentru fiecare tipologie umană în parte, pentru fiecare anotimp, zodie, vârstă sau buget. Ești îndrăgostit de mare? Perfect, căci găsești aici o parte din ea. Ți-ai dori să fii un VIP? Ești deja și există produsele care să-ți demonstreze asta. Vrei să fii prințesă? A sosit momentul să-ți primești coronița! Orice om merită cel puțin o petrecere pe an. N-ar trebui să existe piedici când vine vorba de așa ceva. În Aniversaria chiar există toate ingredientele necesare pentru crearea unor amintiri de neuitat!