Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

15.00 lei
Balon cifra 7 argintiu 86 cm -38%
24.00 lei 15.00 lei
Balon cifra 8 argintiu 86 cm -38%
24.00 lei 15.00 lei
Balon cifra 9 argintiu 86 cm -38%
24.00 lei 15.00 lei
2 decoratiuni Planes - 30 cm -44%
9.00 lei 5.00 lei

Fulger McQueen este o mașinuță neobișnuită. Are mania vitezei, dar care mașină nu o are? Face muncă în folosul comunității (frumos gest, nu?), însă numai după ce a făcut o poznă (ah...oricine are dreptul la o doua șansă). Chiar și așa, sub un aspect poznaș, se află multă bunătate. Organizează-i prichindelului tău o petrecere cu tema Cars, deoarece mașinile sunt cea mai mare pasiune a băieților. Pe locuri, fiți gata, start distracție!

Ai nevoie de ajutor?

Aici gasești răspuns la cele mai frecvente intrebări

Costul transportului prin curierat rapid pentru comenzi mai mici de 300 lei este 22 lei pentru locatiile aflate in aria de acoperire a curierului, sau 25 lei daca localitatea de destinatie nu se afla in aria de acoperire a curierului.

Transportul este gratuit in orice localitate din Romania, pentru toate comenzile mai mari de 300 lei!

Observatii: Duminica nu se fac livrari. In unele localitati se pot face livrari si sambata, dar acest lucru tine doar de serviciul de curierat. Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 300 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button