Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

În data de 24 iunie depozitul este închis. Comenzile vor fi expediate incepand cu 25 iunie 2024.
Buchet baloane cu arici -14%
35.00 lei 30.00 lei
Buchet baloane cu raton -14%
35.00 lei 30.00 lei
Buchet baloane cu vulpe -14%
35.00 lei 30.00 lei
32.00 lei
12.00 lei
100 balone de modelaj fluor mix -6%
35.00 lei 33.00 lei
100 Baloane Modelaj Fashion - Sempertex -18%
100 Baloane Modelaj Tropical - Sempertex -18%

De ce iubim atât de mult baloanele?

Oricine de pe lumea asta își dorește să primească în dar cel puțin un balon, însă nimeni nu recunoaște. Știi că trebuie să fie al tău numai în momentul în care l-ai primit. Cu cât sunt mai multe, cu atât mai bine. Oare de ce ne plac atât de mult baloanele? De ce nu? Sunt frumoase, colorate, arată bine în poze și fac impresie bună.

De ce ne plac baloanele?

Pe lângă asta, baloanele reprezintă un gest atât de mic, însă are rezultate atât de mari! Punem sare în mâncare, de ce nu am adăuga baloane la petrecerea noastră? Lipsa de idei nu e o scuză, căci in Aniversaria există baloane pentru fiecare vârstă, anotimp și zi a săptămânii. Posibilitățile sunt nelimitate! De la baloanele de modelaj, din care se pot realiza fel de fel de figurine, la cele din latex și folie care mângâie ochișorii!

Utilizări ale baloanelor

Nu numai că adaugă un aer de veselie și bucurie oricărei ocazii, dar baloanele pot fi și un element de decor care aduce un plus de eleganță și farmec evenimentului. De la petreceri pentru copii și adolescenți până la evenimente corporate sau nunți, baloanele pot fi integrate cu succes în decorul fiecărui eveniment.

De asemenea, baloanele pot fi un cadou minunat pentru cineva drag, fiind o modalitate simplă și accesibilă de a transmite un mesaj de iubire, bucurie sau apreciere. Fie că sunt baloane clasice, umflate cu heliu, sau baloane personalizate cu mesaje sau imagini speciale, acestea pot aduce un zâmbet pe fața oricui.

Așadar, baloanele sunt un element esențial în orice petrecere sau eveniment, aducând o notă de magie și veselie în jurul nostru. Așa că nu ezitați să vă bucurați de aceste mici dar minunate accesorii și să le integrați în decorul oricărei ocazii speciale!

Unde pot găsi cele mai frumoase baloane aniversare?

La Aniversaria, bineînțeles! Aici vei găsi o gamă variată de baloane aniversare, inclusiv baloane de latex, baloane folie, baloane cu litere și cifre, baloane de modelaj și multe altele.

Ce tipuri de baloane găsesc la Aniversaria?

La Aniversaria vei găsi baloane de toate formele și dimensiunile: baloane de latex, baloane folie, baloane cu litere și cifre, baloane de modelaj profesionale, chiar și seturi de baloane pentru evenimente speciale.

Care este avantajul baloanelor de latex?

Baloanele de latex sunt o opțiune economică și colorată pentru orice sărbătoare. La Aniversaria vei găsi o varietate de culori și dimensiuni la prețuri accesibile.

Există opțiuni de baloane aniversare ieftine?

Da, La Aniversaria avem și opțiuni de baloane aniversare la prețuri accesibile, pentru a fi siguri că sărbătoarea ta va fi specială fără să-ți golească complet portofelul!

Ce este mai potrivit pentru o petrecere de ziua de nastere: seturi de baloane de latex sau baloane de folie?

Depinde de preferințele tale! Seturile de baloane de latex sunt colorate și perfecte pentru decorarea spațiului, în timp ce baloanele de folie pot fi mai durabile și pot avea forme mai diverse si se preteaza mai bine sa fie umflate cu heliu. 

Pot comanda o ghirlandă specială de baloane pentru aniversare?

Da, la Aniversaria avem seturi de ghirlande de baloane aniversare disponibile, care pot adăuga un plus de magie oricărei petreceri de sărbătoare!

Ai nevoie de ajutor?

Aici găsești răspuns la cele mai frecvente întrebări

Costul transportului prin curierat rapid este de 22 lei pentru comenzi sub 200 lei în localitățile din aria de acoperire a curierului, și 25 lei în localitățile care nu se află în această zonă.

Transportul este gratuit pentru toate comenzile peste 200 lei, indiferent de localitatea din România!

Observații: Livrările nu se efectuează duminica. În unele localități, livrările pot avea loc și sâmbăta, în funcție de politica curierului. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător pentru a asigura menținerea calității pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 200 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button