Tarife transport

Livrarea produselor comandate se poate face cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, sau puteți alege să ridicați comanda personal de la depozitul nostru, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul dintre operatorii noștri.

Livrarea se face numai pe teritoriul României.

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid). În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Transportul este gratuit in orice localitate din Romania, pentru toate comenzile mai mari de 250 lei!

Tarife transport

Costul transportului în București prin curierat rapid este de 12 lei pentru comenzi mai mici de 250 lei.

Costul transportului în afara Bucureștiului prin curierat rapid pentru comenzi mai mici de 250 lei este 19 lei pentru localitătile aflate în aria de acoperire a curierului, sau 22 lei dacă localitatea de destinație nu se află în aria de acoperire a curierului.

Observații:

Duminica nu se fac livrari. În unele localităti se pot face livrări și sâmbăta, dar acest lucru ține exclusiv de serviciul de curierat. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător în vederea menținerii calității acestora pe durata transportului.