Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

7.00 lei
Sabloane pentru fotografii haioase -20%
Sabloane pentru fotografii haioase -10%
Sabloane pentru fotografii haioase -10%
Sabloane buze pentru fotografii haioase -17%

Orice persoană are cel puțin un prieten căuia nu-i place să fie fotografiat. Cică nu ar ieși bine în poze, că mereu ar fi imortalizat clipind, căscând, scărpinându-se sau uitându-se în altă parte. Așa e, pozele nu mint, prietenul respectiv chiar nu e fotogenic. Cine știe care o fi explicația? Poate e prea încordat sau poate pur și simplu are nevoie de niște accesorii pentru fotografii haioase.

Știi tu, o mustață pe băț, o ramă jucăușă sau o tăbliță cu mesaj haios.

Parcă provocarea fotografică prinde un alt sens când ai la îndemână aceste simpatice accesorii și decorațiuni. Mai mult decât atât, oricare ar fi tematica petrecerii tale, găsești la noi un set de props gata să-ți culeagă like-uri pe rețelele sociale.

Până în prezent, știam că o fotografie face cât o mie de cuvine. Ei bine, uite că lucrurile s-au schimbat. Dacă adaugi niște șabloane, povestea pe care vrei să o imortalizezi capătă umor, creativitate și alte cinci mii de cuvinte. Invită-ți prietenii la photo booth, la perete, în fața casei, pe stradă sau oriunde îți face plăcere și creați-vă amintiri frumoase! 

Te invităm să descoperi, pe rafturile noastre digitale, șabloane pentru fotografii fabuloase în orice context: nuntă, botez, majorat, petrecerea burlăcițelor, Valentine`s Day, Dragobete, Halloween, petreceri corporate, aniversări și alte evenimente fericite.

Ai nevoie de ajutor?

Aici gasești răspuns la cele mai frecvente intrebări

Costul transportului prin curierat rapid pentru comenzi mai mici de 300 lei este 22 lei pentru locatiile aflate in aria de acoperire a curierului, sau 25 lei daca localitatea de destinatie nu se afla in aria de acoperire a curierului.

Transportul este gratuit in orice localitate din Romania, pentru toate comenzile mai mari de 300 lei!

Observatii: Duminica nu se fac livrari. In unele localitati se pot face livrari si sambata, dar acest lucru tine doar de serviciul de curierat. Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 300 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button