Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

Balon decorativ cifra 1 auriu - 74 cm -45%
11.00 lei
12.00 lei

De când o strângi în brațe pe micuța ta prințesă, toate zilele sunt precum primăvara: energice, fericite, pline de surprize plăcute și descoperiri. Creează un episod frumos pentru fetița ta și pregătește-i o zi specială pe care o va ține minte pentru multă vreme. Chiar dacă nu ai idei despre cum ai putea organiza o aniversare sau o petrecere de neuitat, pe aniversaria.ro vei găsi inspirație pentru a organiza câte un party în fiecare zi a anului.
Serios! În categoria "PETRECERI FETIȚE", vei descoperi o colecție de personaje pe care deja le recunoști din desenele animate îndrăgite de micuța ta. Pornind de la personajul preferat, poți construi, într-un stil dulce, o petrecere tematică. Vei găsi aici toate ingredientele de care ai nevoie pentru a organiza un party grozav: accesorii pentru masă (farfurii, pahare, tacâmuri, fețe de masă, șervețele, paie, lumânări), baloane, pinata, invitații, sclipici, confetti, decorațiuni, idei pentru goodies bags și multe alte surprize!

Ai nevoie de ajutor?

Aici gasești răspuns la cele mai frecvente intrebări

Costul transportului prin curierat rapid pentru comenzi mai mici de 300 lei este 22 lei pentru locatiile aflate in aria de acoperire a curierului, sau 25 lei daca localitatea de destinatie nu se afla in aria de acoperire a curierului.

Transportul este gratuit in orice localitate din Romania, pentru toate comenzile mai mari de 300 lei!

Observatii: Duminica nu se fac livrari. In unele localitati se pot face livrari si sambata, dar acest lucru tine doar de serviciul de curierat. Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 300 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button