Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

11.00 lei
50 baloane roz piersică - 22 cm -7%
15.00 lei 14.00 lei
6 invitatii Frozen 2 - Wind Spirit -27%
15.00 lei 11.00 lei
Paie argintii -25%
8.00 lei 6.00 lei
10 paie albe cu dungi bleu - 19.5 cm -38%
Decorațiune tort argintie Happy B. -13%
6 decoratiuni stelute arginitii -10%
10.00 lei 9.00 lei
7.00 lei
25 baloane cu fulgi de nea - 30 cm -20%
25.00 lei 20.00 lei

De când o strângi în brațe pe micuța ta prințesă, toate zilele sunt precum primăvara: energice, fericite, pline de surprize plăcute și descoperiri. Creează un episod frumos pentru fetița ta și pregătește-i o zi specială pe care o va ține minte pentru multă vreme. Chiar dacă nu ai idei despre cum ai putea organiza o aniversare sau o petrecere de neuitat, pe aniversaria.ro vei găsi inspirație pentru a organiza câte un party în fiecare zi a anului.
Serios! În categoria "PETRECERI FETIȚE", vei descoperi o colecție de personaje pe care deja le recunoști din desenele animate îndrăgite de micuța ta. Pornind de la personajul preferat, poți construi, într-un stil dulce, o petrecere tematică. Vei găsi aici toate ingredientele de care ai nevoie pentru a organiza un party grozav: accesorii pentru masă (farfurii, pahare, tacâmuri, fețe de masă, șervețele, paie, lumânări), baloane, pinata, invitații, sclipici, confetti, decorațiuni, idei pentru goodies bags și multe alte surprize!

Ai nevoie de ajutor?

Aici găsești răspuns la cele mai frecvente întrebări

Costul transportului prin curierat rapid este de 22 lei pentru comenzi sub 200 lei în localitățile din aria de acoperire a curierului, și 25 lei în localitățile care nu se află în această zonă.

Transportul este gratuit pentru toate comenzile peste 200 lei, indiferent de localitatea din România!

Observații: Livrările nu se efectuează duminica. În unele localități, livrările pot avea loc și sâmbăta, în funcție de politica curierului. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător pentru a asigura menținerea calității pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 200 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button