Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

Balon inima gri 41 cm -50%
8.00 lei 4.00 lei
7.00 lei
9.00 lei
14.00 lei
12 paie aurii -25%
8.00 lei 6.00 lei

Când credeai că cea mai frumoasă zi din viața ta este ziua în care tu și persoana iubită v-ați cunoscut, a urmat cererea în căsătorie. Așa ți-ai dat seama că a sosit momentul să-ți creezi un top al zilelor memorabile. Urmează petrecerea de logodnă. Apropiații voștri vor afla că destinele vi se vor uni în curând și se vor bucura alături de voi pentru că ați reușit să vă găsiți unul pe celălalt în lumea asta mare. Lăsați-vă amândoi inspirați de https:aniversaria.ro și alegeți accesoriile și de decorațiunile perfecte pentru petrecerea de logodnă!

Ai nevoie de ajutor?

Aici găsești răspuns la cele mai frecvente întrebări

Costul transportului prin curierat rapid este de 22 lei pentru comenzi sub 200 lei în localitățile din aria de acoperire a curierului, și 25 lei în localitățile care nu se află în această zonă.

Transportul este gratuit pentru toate comenzile peste 200 lei, indiferent de localitatea din România!

Observații: Livrările nu se efectuează duminica. În unele localități, livrările pot avea loc și sâmbăta, în funcție de politica curierului. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător pentru a asigura menținerea calității pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 200 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button