Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

Denumirea gamei Water Make-up (Pure) este cu adevărat reprezentativă pentru aceaste vopsele destinate picturii pe față. Ele nu conțin parabeni, compuși organici halogenați, gluten sau parfum. Astfel, culorile pot fi aplicate în zona ochilor și pe membranele mucoase. Produsele, testate dermatologic pentru 24, 48 și 72 de ore pe 30 de persoane cu piele sănătoasă, nu au provocat iritații. 

Datorită faptului că nu conțin ingrediente care ar putea dăuna pielii, vopselele Grimas pot fi folosite cu încredere în cazul copiilor. Mai mult decât atât, ele se aplică ușor, precum acuarelele, și se îndepărtează foarte simplu, prin clătire cu apă și săpun, folosirea unei loțiuni demachiante fiind opțională. Vopselele Grimas dețin certificat de categoria A Danez, lucru care atestă siguranță dermatologică. Astfel, avem un produs profesional, sigur, destinat acelora care vor să facă performanță când vine vorba de pictura pe față. 

Vopselele Grimas sunt ușor de folosit, atât de către un profesionist, cât și de către un amator. Ele se pot aplica direct pe pielea curată, cu ajutorul unei pensule sau al unui burete, și se usucă în aproximativ 15 secunde. Prin amestecarea culorilor disponibile în gamă pot fi obținute nenumărate combinații fermecătoare, trăindu-se astfel o adevărată experiență cromatică!

Dacă vrei să faci face painting de calitate și să evoluezi ca artist, ai nevoie de vopsele profesionale, în culori atrăgătoare, ușor de folosit, potrivite pentru copii și la un preț accesibil.

 

 

Ai nevoie de ajutor?

Aici găsești răspuns la cele mai frecvente întrebări

Costul transportului prin curierat rapid este de 22 lei pentru comenzi sub 200 lei în localitățile din aria de acoperire a curierului, și 25 lei în localitățile care nu se află în această zonă.

Transportul este gratuit pentru toate comenzile peste 200 lei, indiferent de localitatea din România!

Observații: Livrările nu se efectuează duminica. În unele localități, livrările pot avea loc și sâmbăta, în funcție de politica curierului. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător pentru a asigura menținerea calității pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 200 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button