Vopsele pe baza de apa

Denumirea gamei Water Make-up (Pure) este cu adevărat reprezentativă pentru aceaste vopsele destinate picturii pe față. Ele nu conțin parabeni, compuși organici halogenați, gluten sau parfum. Astfel, culorile pot fi aplicate în zona ochilor și pe membranele mucoase. Produsele, testate dermatologic pentru 24, 48 și 72 de ore pe 30 de persoane cu piele sănătoasă, nu au provocat iritații. 

Datorită faptului că nu conțin ingrediente care ar putea dăuna pielii, vopselele Grimas pot fi folosite cu încredere în cazul copiilor. Mai mult decât atât, ele se aplică ușor, precum acuarelele, și se îndepărtează foarte simplu, prin clătire cu apă și săpun, folosirea unei loțiuni demachiante fiind opțională. Vopselele Grimas dețin certificat de categoria A Danez, lucru care atestă siguranță dermatologică. Astfel, avem un produs profesional, sigur, destinat acelora care vor să facă performanță când vine vorba de pictura pe față. 

Vopselele Grimas sunt ușor de folosit, atât de către un profesionist, cât și de către un amator. Ele se pot aplica direct pe pielea curată, cu ajutorul unei pensule sau al unui burete, și se usucă în aproximativ 15 secunde. Prin amestecarea culorilor disponibile în gamă pot fi obținute nenumărate combinații fermecătoare, trăindu-se astfel o adevărată experiență cromatică!

Dacă vrei să faci face painting de calitate și să evoluezi ca artist, ai nevoie de vopsele profesionale, în culori atrăgătoare, ușor de folosit, potrivite pentru copii și la un preț accesibil.

 

 

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
Nu este pe stoc
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+