Vopsea Grimas albastra pentru pictura pe fata - 15 ml

23,00 Lei
+

Vopsea profesională Grimas, culoare albastră, pe bază de apă, pentru pictura pe față - (vopsea specială pentru face painting) - 15 ml

Albastru are o mare legătură cu spiritualitatea. Pictează, conectează-te cu tine însăți și ajută-i pe ceilalți să se regăsească.

Caracteristici produs
Vopseaua albastră de la Grimas își merită cu siguranță locul în gama Water Make-up (Pure), căci nu conține parabeni sau compuși organici halogenați. Pe lângă astea, este un produs pe bază de apă, fără gluten și fără parfum. Vopseaua funcționează precum acuarelele și este ideală pentru face painting și body painting. Machiajul, solubil în apă, se usucă în aproximativ 15 secunde. Vopseaua se poate pune direct pe piele, dar pentru o aplicare mai intensă și o îndepărtare mai ușoară, o poți aplica după ce ai folosit Cake Make-up de la Grimas. Niciodată nu se lucreză cu machiajul uscat. Vopseaua se poate aplica atât pe față sau corp (folosind o pensulă sau un burete), cât și pe părul netratat (permanent, henna, vopsit, decolorat folosind o periuță de dinți). Îndepărtarea se face folosind lapte demachiant, apoi clătire cu apă și săpun. Produsul poate fi utilizat pe copii. Se poate folosi cu încredere în zona ochilor și pe membranele mucoase.

Cantitate: 15 ml 
Culoare: albastră
Producător: Grimas

Produsul nu a fost testat pe animale!
Made in Holland

G15303
Produs în stoc

Livrare estimată:

Transport gratuitla comenzi de peste 250 lei

Returnare produsein 14 zile de la cumparare

Ai nevoie de ajutor?contact@aniversaria.ro