Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

Vopsea rosie fluorescenta Grimas -  2.5 ml -24%
Paleta 6 vopsele fluorescente - Grimas -5%

Prin munca sa, orice artist își dorește să creeze emoții, să schimbe stări de spirit și să genereze amintiri fericite. E minunat să știi că, la un moment dat, ai intrat în viața cuiva și ai făcut un lucru aparent mărunt care, de fapt, a contribuit la o copilărie fericită. E fantastic să aduci un pui de om mai aproape de personajul favorit, fie că e vorba de Minnie Mouse, fie că e Spider-Man. E o senzație deosebită să-ți muți arta de pe o pânză clasică pe o pânză umană, caldă și zâmbitoare care la final te va strânge în brațe pentru că ai transformat-o în pisicuță. Asta fac artiștii, colorează lumea în care trăiesc. Lucrul cu adevărat minunat e că, de fapt, lumea e colorată deopotrivă de vopselele pe care le folosesc și emoțiile pe care le creează arta lor! Pentru asta există vopselele profesionale Grimas. Ele sunt ajutorul de încredere al artiștilor care vor o lume mai frumoasă și copii mai fericiți.

Vopselele profesionale de la Grimas pot fi folosite în orice context al vieții sociale, deoarece ele se lasă conduse de mâna artistului. Datorită faptului că se aplică ușor, cu ajutorul lor pot fi create adevărate lucrări de artă. De la modele simple de pictură pe față, precum fluture, pisică sau tigru, până la picturi complexe, tridimensionale, folosite în industria modei, a cinematografiei sau a teatrului, toate pot fi pictate impecabil. Astfel, cu ajutorul vopselelor Grimas, vor putea fi realizate picturi pe față adaptate unor felurite situații: susținerea echipei de fotbal preferate, Ziua Internațională a Copilului, zile de naștere, prezentări de modă, Halloween, piese de teatru, filme, petreceri corporate etc.

Vopselele Grimas nu conțin parabeni, compuși organici halogenați, gluten sau parfum. Astfel, culorile pot fi aplicate în zona ochilor și pe membranele mucoase. Produsele, testate dermatologic pentru 24, 48 și 72 de ore pe 30 de persoane cu piele sănătoasă, nu au provocat iritații. Datorită faptului că nu conțin ingrediente care ar putea dăuna pielii, vopselele Grimas pot fi folosite cu încredere în cazul copiilor. Mai mult decât atât, ele se aplică ușor, precum acuarelele, și se îndepărtează foarte simplu, prin clătire cu apă și săpun, folosirea unei loțiuni demachiante fiind opțională. Vopselele Grimas dețin certificat de categoria A Danez, lucru care atestă siguranță dermatologică. Astfel, avem un produs profesional, sigur, destinat acelora care vor să facă performanță când vine vorba de pictura pe față. 

Vopselele Grimas sunt ușor de folosit, atât de către un profesionist, cât și de către un amator. Ele se pot aplica direct pe pielea curată, cu ajutorul unei pensule sau al unui burete, și se usucă în aproximativ 15 secunde.

Dacă vrei să faci face painting de calitate și să evoluezi ca artist, ai nevoie de vopsele profesionale, în culori atrăgătoare, ușor de folosit, potrivite pentru copii și la un preț accesibil.

Ai nevoie de ajutor?

Aici găsești răspuns la cele mai frecvente întrebări

Costul transportului prin curierat rapid este de 22 lei pentru comenzi sub 200 lei în localitățile din aria de acoperire a curierului, și 25 lei în localitățile care nu se află în această zonă.

Transportul este gratuit pentru toate comenzile peste 200 lei, indiferent de localitatea din România!

Observații: Livrările nu se efectuează duminica. În unele localități, livrările pot avea loc și sâmbăta, în funcție de politica curierului. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător pentru a asigura menținerea calității pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 200 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button