Vopsea sidefata verde Grimas - 15 ml

26,00 Lei
+

Vopsea sidefata verde pe baza de apa pentru pictura pe fata sau corp - (vopsea profesionala Grimas pentru face painting sau body painting) - 15 ml

Zână sau extraterestră? Sau o zână extraterestră? Nu știm cine e domnișoara cu chipul verde, însă vrem să-i cunoaștem make-up artistul care a pictat-o atât de frumos!

Caracteristici produs
Vopseaua verde sidefată își merită cu siguranță locul în gama Water Make-up Pearl (Pure), căci pe lista ingredientelor sale nu se află parabeni sau compuși organici halogenați. Pe lângă astea, culorile sunt pe bază de apă, fără gluten și fără parfum. Vopseaua funcționează precum acuarelele și este ideală pentru face painting și body painting. Machiajul, solubil în apă, se usucă în aproximativ 15 secunde. Vopseaua se poate pune direct pe piele, dar pentru o aplicare mai intensă și o îndepărtare mai ușoară, o poți folosi după ce ai aplicat Cake Make-up de la Grimas. Niciodată nu se lucreză cu machiajul uscat. Vopseaua se poate aplica atât pe față sau corp (folosind o pensulă sau un burete), cât și pe părul netratat (permanent, henna, vopsit, decolorat folosind o periuță de dinți). Îndepărtarea se face folosind lapte demachiant, apoi clătire cu apă și săpun. Produsul poate fi utilizat pe copii. Se poate folosi cu încredere în zona ochilor și a membranelor mucoase.
Cantitate: 15 ml
Culoare: verde sidefat

Produsul nu a fost testat pe animale!
Made in Holland
 

G15745
Produs în stoc

Transport gratuitla comenzi de peste 300 lei

Returnare produsein 14 zile de la cumparare

Ai nevoie de ajutor?contact@aniversaria.ro

Produse noi
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+