Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

Bandă pentru ghirlandă din baloane -13%
12.00 lei
12.00 lei
12.00 lei
22.00 lei

Cum se poartă baloanele? Opțiunile sunt nenumărate: poți opta pentru folie strălucitoare, rafie colorată, contragreutăți elegante, sigilii practice sau funde festive. Dar, indiferent de accesoriile alese, un aspect este esențial: să porți baloanele cu mult drag către oamenii tăi preferați, fie că este vorba de o surpriză pentru un prieten drag, decor pentru o petrecere sau un gest frumos pentru un coleg de birou. Pe aniversaria.ro găsești o gamă variată de accesorii esențiale care asigură că fiecare balon își va menține poziția și va pluti gracios. De la folii decorative până la greutăți care păstrează baloanele ancorate, fiecare element adaugă o notă de farmec și funcționalitate decorului tău festiv. Descoperă acum accesoriile perfecte pentru a transforma orice spațiu într-o scenă de poveste, unde baloanele dansează armonios la orice adiere de vânt.

Ai nevoie de ajutor?

Aici găsești răspuns la cele mai frecvente întrebări

Costul transportului prin curierat rapid este de 22 lei pentru comenzi sub 200 lei în localitățile din aria de acoperire a curierului, și 25 lei în localitățile care nu se află în această zonă.

Transportul este gratuit pentru toate comenzile peste 200 lei, indiferent de localitatea din România!

Observații: Livrările nu se efectuează duminica. În unele localități, livrările pot avea loc și sâmbăta, în funcție de politica curierului. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător pentru a asigura menținerea calității pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 200 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button