Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

Buchet baloane negru-auriu cu coroană -23%
12 paie aurii -25%
8.00 lei 6.00 lei
8.00 lei
5.00 lei
Paie argintii -25%
8.00 lei 6.00 lei
9.00 lei
14.00 lei
Decorațiune tort argintie Happy B. -13%
6 decoratiuni stelute arginitii -10%
10.00 lei 9.00 lei

Indiferent că cineva drag urmează să împlinească un an sau o sută, petrecerea trebuie să fie memorabilă. Fie că alegi varianta clasică, fie că te decizi să abordezi o temă anume, venim în întâmpinarea ta cu idei creative pentru a creiona amintiri deosebite! Descoperă pe https:aniversaria.ro o gamă variată de produse care nu au voie să lipsească de la un eveniment special! Doar câteva click-uri te mai despart de zâmbetul larg al sărbătoritului/sărbătoritei!

Ai nevoie de ajutor?

Aici găsești răspuns la cele mai frecvente întrebări

Costul transportului prin curierat rapid este de 22 lei pentru comenzi sub 200 lei în localitățile din aria de acoperire a curierului, și 25 lei în localitățile care nu se află în această zonă.

Transportul este gratuit pentru toate comenzile peste 200 lei, indiferent de localitatea din România!

Observații: Livrările nu se efectuează duminica. În unele localități, livrările pot avea loc și sâmbăta, în funcție de politica curierului. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător pentru a asigura menținerea calității pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 200 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button