ÎN LUNA APRILIE AI TRANSPORT GRATUIT PESTE 200 LEI!
COMENZI TELEFONICE: 0770.615.604

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

8 invitații Peppa Pig -21%
14.00 lei 11.00 lei
8 pahare Peppa Pig - 200 ml -14%
10.50 lei 9.00 lei
50 baloane roz piersică - 22 cm -7%
15.00 lei 14.00 lei
6 coifuri Happy Birthday pastelate - 16 cm -14%
Ghirlanda cerculete roz -10%
10.00 lei 9.00 lei

Purcelușa Peppa este un serial animat îndrăgit de către preșcolari. A apărut sub semnătura lui Astley Baker Davies, în 2004, pe micile ecrane și s-a cuibărit în inimile celor mici. Producția expune grațios, în episoade a câte cinci minute, povestea Peppei, o purcelușă antropomorfă, și a prietenilor săi. În cadrul seriei sunt urmărite activități desprinse din viața de zi cu zi: jocurile copilăriei, vizitarea rudelor, mersul pe bicicletă, relațiile cu frații sau descoperirea lumii înconjurătoare. Personajele sunt construite atât din caracteristici umane, cât și animale, au emoții și le exprimă în consecință. Vocile actorilor animați sunt plăcute, poveștile sunt moralizatoare chiar și pentru adulți, iar partea cea mai bună este că violența lipsește cu desăvârșire din scenariu.
Purcelușa Peppa se face îndrăgită atât prin personalitate, cât și prin vestimentație și nelipsitele grohăituri. E amuzantă, curioasă și prietenoasă. Astea fiind spuse, ești pregătită să o inviți la petrecerea fetiței tale? Răsfoiește categoria Purcelușa Peppa și vei descoperi articole tematice drăgălașe (farfurii, baloane, bannere, pahare etc.) tocmai bune pentru o petrecere 
 

Ai nevoie de ajutor?

Aici găsești răspuns la cele mai frecvente întrebări

Costul transportului prin curierat rapid este de 22 lei pentru comenzi sub 200 lei în localitățile din aria de acoperire a curierului, și 25 lei în localitățile care nu se află în această zonă.

Transportul este gratuit pentru toate comenzile peste 200 lei, indiferent de localitatea din România!

Observații: Livrările nu se efectuează duminica. În unele localități, livrările pot avea loc și sâmbăta, în funcție de politica curierului. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător pentru a asigura menținerea calității pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 200 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button