Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

14.00 lei
23.00 lei
45.00 lei
Set face painting Clown -17%
30.00 lei 25.00 lei
12.00 lei
30.00 lei

Chiar dacă unele persoane nu sunt de acord cu această sărbătoare importată, trebuie să recunoaștem că evenimentul în sine reprezintă o ocazie formidabilă pentru a petrece timp de calitate alături de familie și prieteni. Dacă monștri te bagă în sperieți, ei bine, ne-am gândit la o soluție. Hai să facem Halloweenul drăgălaș! Află de la noi cum să organizezi un eveniment cu totul și cu totul special pentru noaptea de 31 octombrie. Descoperă în Aniversaria toate ingredientele necesare pentru o petrecere pe care prietenii tăi nu o vor uita prea curând. Am selectat pentru tine cele mai frumoase farfuriuțe, furculițe și păhăruțe. Pe lângă articolele de unică folosință, vei descoperi pe site și decorațiuni deosebite: bannere, ghirlande și pompoane. Nelipsite sunt, bineînțeles, baloanele. Fie că sunt din latex sau folie, ele vor arăta perfect în sufragerie atunci când vor invita la joacă, dans și zâmbete. Pentru un plus de farmec, lasă-ne să le umflăm cu heliu pentru tine

Orice ai avea de când să faci în privința petrecerii de Halloween, urmează schema clasică de culori și nu vei da greș: portocaliu - negru - verde - alb. Astfel, dovlecii, păianjenii și fantomele vor fi principalele elemente în jurul cărora se va contura evenimentul. Distracție plăcută!

 

Ai nevoie de ajutor?

Aici găsești răspuns la cele mai frecvente întrebări

Costul transportului prin curierat rapid este de 22 lei pentru comenzi sub 200 lei în localitățile din aria de acoperire a curierului, și 25 lei în localitățile care nu se află în această zonă.

Transportul este gratuit pentru toate comenzile peste 200 lei, indiferent de localitatea din România!

Observații: Livrările nu se efectuează duminica. În unele localități, livrările pot avea loc și sâmbăta, în funcție de politica curierului. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător pentru a asigura menținerea calității pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 200 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button