Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

7.00 lei
80.00 lei
9.00 lei
12.00 lei
42.00 lei
9.00 lei
Manusi negre cu imprimeu schelet -7%
15.00 lei 14.00 lei
Costum Mica Regina 4-5 ani -8%
120.00 lei 110.00 lei
10.00 lei
Manusi lungi negre din dantela -18%
17.00 lei 14.00 lei
Masca neagra din dantela -38%
8.00 lei 5.00 lei
5.00 lei
5.00 lei
Cordeluta neagra cu paianjeni -14%
7.00 lei 6.00 lei
8.00 lei
130.00 lei
12.00 lei
12.00 lei

Chiar dacă unele persoane nu sunt de acord cu această sărbătoare importată, trebuie să recunoaștem că evenimentul în sine reprezintă o ocazie formidabilă pentru a petrece timp de calitate alături de familie și prieteni. Dacă monștri te bagă în sperieți, ei bine, ne-am gândit la o soluție. Hai să facem Halloweenul drăgălaș! Află de la noi cum să organizezi un eveniment cu totul și cu totul special pentru noaptea de 31 octombrie. Descoperă în Aniversaria toate ingredientele necesare pentru o petrecere pe care prietenii tăi nu o vor uita prea curând. Am selectat pentru tine cele mai frumoase farfuriuțe, furculițe și păhăruțe. Pe lângă articolele de unică folosință, vei descoperi pe site și decorațiuni deosebite: bannere, ghirlande și pompoane. Nelipsite sunt, bineînțeles, baloanele. Fie că sunt din latex sau folie, ele vor arăta perfect în sufragerie atunci când vor invita la joacă, dans și zâmbete. Pentru un plus de farmec, lasă-ne să le umflăm cu heliu pentru tine

Orice ai avea de când să faci în privința petrecerii de Halloween, urmează schema clasică de culori și nu vei da greș: portocaliu - negru - verde - alb. Astfel, dovlecii, păianjenii și fantomele vor fi principalele elemente în jurul cărora se va contura evenimentul. Distracție plăcută!

 

Ai nevoie de ajutor?

Aici gasești răspuns la cele mai frecvente intrebări

Costul transportului prin curierat rapid pentru comenzi mai mici de 300 lei este 22 lei pentru locatiile aflate in aria de acoperire a curierului, sau 25 lei daca localitatea de destinatie nu se afla in aria de acoperire a curierului.

Transportul este gratuit in orice localitate din Romania, pentru toate comenzile mai mari de 300 lei!

Observatii: Duminica nu se fac livrari. In unele localitati se pot face livrari si sambata, dar acest lucru tine doar de serviciul de curierat. Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 300 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button