Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

Gama de vopsele creme de la Grimas te ajută să faci trecerea de la make-up la artă. Uită tot ceea ce credeai că știi despre machiajul normal sau teatral și fii gata pentru o nouă experiență, pe bază de uleiuri și ceară, care practic îți va îmbrățișa porii. Datorită structurii, aceste vopsele sunt ușor de întins și amestecat, putând fi folosite pentru a realiza un machiaj perfect al ochilor și al obrajilor, crearea de personaje, construire și modelare. Grimas Creme Make-up Pure reprezintă într-adevăr ceva pur. Produsele nu conțin gluten, parabeni, parfum sau compuși organici halogenați. De asemenea, machiajele Grimas nu au efect toxicologic. 

Ai nevoie de ajutor?

Aici găsești răspuns la cele mai frecvente întrebări

Costul transportului prin curierat rapid este de 22 lei pentru comenzi sub 200 lei în localitățile din aria de acoperire a curierului, și 25 lei în localitățile care nu se află în această zonă.

Transportul este gratuit pentru toate comenzile peste 200 lei, indiferent de localitatea din România!

Observații: Livrările nu se efectuează duminica. În unele localități, livrările pot avea loc și sâmbăta, în funcție de politica curierului. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător pentru a asigura menținerea calității pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 200 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button