Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

12.00 lei

Povestea PJ Masks (Eroii în pijamale), inspirată din cărțile Les Pyjamasques, ale autorului francez Romuald Racioppo, aduce în lumina reflectoarelor eroi mai puțin obișnuiți. Mai exact, este prezentată viața a trei copii de șase ani, Connor, Amaya și Greg, care ziua au activități normale pentru vârsta lor, iar noaptea își însușesc pseudonime drăgălașe, îmbracă haine spectaculoase și pornesc pe străzi pentru a le asigura tuturor liniște și pace.

Știm că tu și băiețelul tău așteptați de ceva vreme să faceți cunoștință cu gașca PJ Masks (Eroii în pijamale). Când te așteptai mai puțin, descoperi că Pisoi, Bufnița și Șopi, după o misiune plină de aventuri și mistere, au nevoie de un moment de relaxare, mai exact, de o petrecere. Ei abia așteaptă să-ți bată la ușă pentru a participa la aniversarea băiețelului tău. De asemenea, o petrecere în pijamale ar fi binevenită. S-ar manifesta sub forma unei reuniuni a micilor eroi de pretutindeni. În prezent, mai mult ca oricând, ținuta de somn a fost redefinită și s-a transformat într-o uniformă demnă de un posesor cu superputeri. Chiar așa, superputerile voastre care sunt?

Ajută-l pe ce mic să petreacă o zi de neuitat în compania personajelor preferate din desenele animate!

Ai nevoie de ajutor?

Aici gasești răspuns la cele mai frecvente intrebări

Costul transportului prin curierat rapid pentru comenzi mai mici de 300 lei este 22 lei pentru locatiile aflate in aria de acoperire a curierului, sau 25 lei daca localitatea de destinatie nu se afla in aria de acoperire a curierului.

Transportul este gratuit in orice localitate din Romania, pentru toate comenzile mai mari de 300 lei!

Observatii: Duminica nu se fac livrari. In unele localitati se pot face livrari si sambata, dar acest lucru tine doar de serviciul de curierat. Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 300 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button