Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

Buchet baloane PJ Masks - Pisoi -14%
35.00 lei 30.00 lei
Buchet baloane PJ Masks - Bufniță -14%
11.00 lei
Ghirlanda chitara 3 m -20%
10.00 lei 8.00 lei
Buchet baloane PJ Masks - Șopi -14%
35.00 lei 30.00 lei
12.00 lei

Povestea PJ Masks (Eroii în pijamale), inspirată din cărțile Les Pyjamasques, ale autorului francez Romuald Racioppo, aduce în lumina reflectoarelor eroi mai puțin obișnuiți. Mai exact, este prezentată viața a trei copii de șase ani, Connor, Amaya și Greg, care ziua au activități normale pentru vârsta lor, iar noaptea își însușesc pseudonime drăgălașe, îmbracă haine spectaculoase și pornesc pe străzi pentru a le asigura tuturor liniște și pace.

Știm că tu și băiețelul tău așteptați de ceva vreme să faceți cunoștință cu gașca PJ Masks (Eroii în pijamale). Când te așteptai mai puțin, descoperi că Pisoi, Bufnița și Șopi, după o misiune plină de aventuri și mistere, au nevoie de un moment de relaxare, mai exact, de o petrecere. Ei abia așteaptă să-ți bată la ușă pentru a participa la aniversarea băiețelului tău. De asemenea, o petrecere în pijamale ar fi binevenită. S-ar manifesta sub forma unei reuniuni a micilor eroi de pretutindeni. În prezent, mai mult ca oricând, ținuta de somn a fost redefinită și s-a transformat într-o uniformă demnă de un posesor cu superputeri. Chiar așa, superputerile voastre care sunt?

Ajută-l pe ce mic să petreacă o zi de neuitat în compania personajelor preferate din desenele animate!

Ai nevoie de ajutor?

Aici găsești răspuns la cele mai frecvente întrebări

Costul transportului prin curierat rapid este de 22 lei pentru comenzi sub 200 lei în localitățile din aria de acoperire a curierului, și 25 lei în localitățile care nu se află în această zonă.

Transportul este gratuit pentru toate comenzile peste 200 lei, indiferent de localitatea din România!

Observații: Livrările nu se efectuează duminica. În unele localități, livrările pot avea loc și sâmbăta, în funcție de politica curierului. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător pentru a asigura menținerea calității pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 200 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button