Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

6 coifuri Happy Birthday pastelate - 16 cm -14%
50 baloane roz piersică - 22 cm -7%
15.00 lei 14.00 lei
3 rozete deorative albe cu auriu -14%
28.00 lei 24.00 lei
Tun de confetti auriu si argintiu - 40cm -22%
15.00 lei

Petrecere cu Tematică Căluți și Ponei

La Aniversaria.ro, găsești tot ce ai nevoie pentru a organiza o petrecere de neuitat cu tematica căluți și ponei. Dacă vrei să aduci un zâmbet pe fața copiilor și să creezi amintiri de neuitat, ai ajuns în locul potrivit. Aniversaria.ro este sursa ta de inspirație și magazinul pe care te poți baza pentru accesorii și decorațiuni care vor transforma orice petrecere într-o poveste magică.

Accesorii pentru Petrecerea cu Căluți și Ponei

Petrecerile tematice sunt foarte apreciate de copii, iar tematica căluți și ponei este una dintre cele mai îndrăgite. Accesoriile și decorațiunile cu căluți și ponei sunt apreciate pentru designul lor vesel și colorat. La Aniversaria.ro vei găsi produse de înaltă calitate pentru o petrecere cu căluți și ponei care va rămâne în amintirea tuturor.

Decorațiuni de Top pentru Petreceri cu Căluți și Ponei

Petrecerile cu tematica căluți și ponei sunt foarte populare și adorate de copii. Pentru a crea decorul perfect, ai nevoie de elemente potrivite. La Aniversaria.ro, găsești tot ce îți trebuie: tacâmuri, șervețele, pahare și multe altele, toate cu design de căluți și ponei. De asemenea, oferim ghirlande și baloane decorative care aduc un plus de veselie petrecerii.

Gama Variată de Produse pentru Petreceri cu Căluți și Ponei

Pe Aniversaria.ro, vei descoperi o gamă variată de articole pentru petrecerea cu căluți și ponei:

 • Seturi de farfurii cu căluți și ponei
 • Pahare cu căluți și ponei
 • Șervețele cu căluți și ponei
 • Tacâmuri din lemn
 • Decorațiuni pentru prăjituri cu căluți și ponei

Decorațiuni Unice pentru Petreceri cu Căluți și Ponei

Creează un decor unic pentru copilul tău cu ajutorul colecției noastre de decorațiuni cu căluți și ponei. Pe site-ul nostru vei putea găsi baloane petrecere căluți și ponei confecționate din diferite materiale precum latex sau folie și care prezintă diverse forme, litere sau personaje. Descoperă oferta Aniversaria și alege cele mai interesante articole pentru următoarea petrecere cu căluți și ponei:

 • Baloane petreceri căluți și ponei
 • Lumânare căluț sau ponei
 • Banner Pony Party
 • Ghirlandă stegulețe Pony
 • Ghirlandă Happy Birthday Căluț
 • Baloane căluți și ponei
 • Baloane roz și mov
 • Balon folie unicorn
 • Ghirlandă din baloane Happy Pony
 • Balon folie căluț
 • Butelie de heliu

Profită de selecția bogată de articole pentru petrecere căluți și ponei de la Aniversaria și bucură-te de cele mai bune și interesante decorațiuni și accesorii disponibile online! Orice copil va fi încântat să descopere lumea magică a căluților și poneilor și să se distreze alături de prieteni într-un decor unic. Poneii, căluții, unicornii și toate accesoriile te vor ajuta să creezi decorul ideal pentru o petrecere tematică plină de magie și veselie.

Ai nevoie de ajutor?

Aici găsești răspuns la cele mai frecvente întrebări

Costul transportului prin curierat rapid este de 22 lei pentru comenzi sub 200 lei în localitățile din aria de acoperire a curierului, și 25 lei în localitățile care nu se află în această zonă.

Transportul este gratuit pentru toate comenzile peste 200 lei, indiferent de localitatea din România!

Observații: Livrările nu se efectuează duminica. În unele localități, livrările pot avea loc și sâmbăta, în funcție de politica curierului. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător pentru a asigura menținerea calității pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 200 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button