Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

Bandă pentru ghirlandă din baloane -13%
12.00 lei
Pompa electrica pentru umflat baloane -45%
290.00 lei 160.00 lei
12.00 lei
12.00 lei
22.00 lei
Butelie de heliu - 30 baloane latex -21%
210.00 lei 165.00 lei
Butelie de heliu - 20 baloane latex -11%
158.00 lei 140.00 lei

Accesorii Baloane

Baloanele sunt grozave, dar accesoriile potrivite le fac cu adevărat să strălucească! Pe Aniversaria.ro găsești toate accesoriile de care ai nevoie pentru a face din decorul tău un adevărat succes. De la pompe pentru baloane, accesorii de fixare și până la butelii cu heliu, avem tot ce îți trebuie pentru a umple, fixa și înălța baloanele tale preferate. Indiferent de ocazie, accesoriile noastre te vor ajuta să creezi decoruri uimitoare și să aduci un plus de magie oricărei petreceri. Descoperă gama noastră de accesorii pentru baloane și lasă-ți imaginația să zboare!

Întrebări frecvente

1. Ce tipuri de accesorii pentru baloane găsesc pe Aniversaria.ro?

Pe Aniversaria.ro găsești pompe pentru baloane, accesorii de fixare și butelii cu heliu.

2. Cum aleg pompa potrivită pentru baloanele mele?

Oferim pompe manuale și pompe electrice, fiecare având avantaje proprii. Alege în funcție de volumul de baloane pe care îl ai de umflat și de preferințele tale personale.

3. Ce tipuri de accesorii de fixare pentru baloane oferiți?

Oferim cleme, benzi adezive, suporturi și alte accesorii de fixare pentru a te ajuta să creezi aranjamente stabile și atrăgătoare.

4. Cum folosesc buteliile cu heliu?

Buteliile cu heliu sunt ușor de folosit. Asigură-te că urmezi instrucțiunile de pe ambalaj și că folosești echipament de siguranță adecvat.

5. Pot refolosi buteliile cu heliu?

Toate buteliile cu heliu sunt de unică folosință. Doar profesioniștii folosessc butelii reutilizabile pentru evenimente frecvente.

6. Accesoriile de fixare sunt rezistente?

Da, toate accesoriile noastre de fixare sunt de înaltă calitate și rezistente.

7. Pot returna accesoriile pentru baloane dacă nu sunt mulțumit?

Desigur, acceptăm returnările în termen de 14 de zile dacă accesoriile nu au fost folosite și sunt in ambalajul original.

8. Oferiți livrare rapidă pentru accesoriile pentru baloane?

Da, avem opțiuni de livrare rapidă, astfel încât accesoriile să ajungă la timp pentru evenimentul tău.

9. Cum pot să folosesc accesoriile de fixare pentru a crea arcade de baloane?

Folosind accesoriile noastre de fixare, poți crea arcade de baloane stabile și impresionante, urmează instrucțiunile din pachet pentru cele mai bune rezultate.

10. Buteliile cu heliu sunt sigure pentru uz casnic?

Da, buteliile noastre cu heliu sunt sigure pentru uz casnic. Asigură-te că urmezi instrucțiunile și sfaturile de siguranță pentru o utilizare corectă.

Ai nevoie de ajutor?

Aici găsești răspuns la cele mai frecvente întrebări

Costul transportului prin curierat rapid este de 22 lei pentru comenzi sub 200 lei în localitățile din aria de acoperire a curierului, și 25 lei în localitățile care nu se află în această zonă.

Transportul este gratuit pentru toate comenzile peste 200 lei, indiferent de localitatea din România!

Observații: Livrările nu se efectuează duminica. În unele localități, livrările pot avea loc și sâmbăta, în funcție de politica curierului. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător pentru a asigura menținerea calității pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 200 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button