Vopsea sidefata bleu azur Grimas - 15 ml

26,00 Lei
+

Vopsea sidefata bleu azur pe baza de apa pentru pictura pe fata sau corp - (vopsea profesionala Grimas pentru face painting sau body painting) - 15 ml

Sirenele nu au noroc în makeup și face painting. Cum stau toată ziua în apă, vopseaua lor de pe față pleacă, le spune la revedere. Și-ar dori și ele un strop de bleu azur. Chiar și așa, le place să riște. Dacă nu ești atentă, s-ar putea să ia ultima vopsea bleu azur.

Caracteristici produs
Vopseaua sidefata bleu azur își merită cu siguranță locul în gama Water Make-up Pearl (Pure), căci pe lista ingredientelor sale nu se află parabeni sau compuși organici halogenați. Pe lângă astea, culorile sunt pe bază de apă, fără gluten și fără parfum. Vopseaua funcționează precum acuarelele și este ideală pentru face painting și body painting. Machiajul, solubil în apă, se usucă în aproximativ 15 secunde. Vopseaua se poate pune direct pe piele, dar pentru o aplicare mai intensă și o îndepărtare mai ușoară, o poți folosi după ce ai aplicat Cake Make-up de la Grimas. Niciodată nu se lucreză cu machiajul uscat. Vopseaua se poate aplica atât pe față sau corp (folosind o pensulă sau un burete), cât și pe părul netratat (permanent, henna, vopsit, decolorat folosind o periuță de dinți). Îndepărtarea se face folosind lapte demachiant, apoi clătire cu apă și săpun. Produsul poate fi utilizat pe copii. Se poate folosi cu încredere în zona ochilor și a membranelor mucoase.
Cantitate: 15 ml
Culoare: bleu azur

Produsul nu a fost testat pe animale!
Made in Holland
 

G15731
Produs în stoc

Livrare estimată:

Transport gratuitla comenzi de peste 300 lei

Returnare produsein 14 zile de la cumparare

Ai nevoie de ajutor?contact@aniversaria.ro

Produse similare
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
Produse noi
+
8 paie Game On
8,00 Lei
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
Cele mai vandute
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
- 13%
Suport baloane
20,00 Lei
23,00 Lei
+
+
+
+
+
+
+
+
+