Vopsea Grimas - culoare albastru deschis pentru pictura pe fata - 25 ml

36,00 Lei
+

Vopsea albastru deschis pe baza de apa pentru pictura pe fata - (vopsea profesionala Grimas pentru face painting) - 25 ml

Cu gândul la mare, te trezești că ai pictat fața cuiva cu cel mai frumos albastru deschis. Ai grijă doar să nu fie un om care a adormit în metrou în drum spre casă. Bine, ar putea fi, însă numai dacă și-a dta acordul pentru această transformare.

Vopseaua albastru deschis de la Grimas își merită cu siguranță locul în gama Water Make-up (Pure), căci nu conține parabeni sau compuși organici halogenați. Pe lângă astea, este un produs pe bază de apă, fără gluten și fără parfum. Vopseaua funcționează precum acuarelele și este ideală pentru face painting și body painting. Machiajul, solubil în apă, se usucă în aproximativ 15 secunde. Vopseaua se poate pune direct pe piele, dar pentru o aplicare mai intensă și o îndepărtare mai ușoară, o poți aplica după ce ai folosit Cake Make-up de la Grimas. Niciodată nu se lucreză cu machiajul uscat. Vopseaua se poate aplica atât pe față sau corp (folosind o pensulă sau un burete), cât și pe părul netratat (permanent, henna, vopsit, decolorat folosind o periuță de dinți). Îndepărtarea se face folosind lapte demachiant, apoi clătire cu apă și săpun. Produsul poate fi utilizat pe copii. Se poate folosi cu încredere în zona ochilor și pe membranele mucoase.

Cantitate: 25 ml (53 grame)
Culoare: albastru deschis
Producător: Grimas

Produsul nu a fost testat pe animale!
Made in Holland

G25302
Produs în stoc

Transport gratuitla comenzi de peste 300 lei

Returnare produsein 14 zile de la cumparare

Ai nevoie de ajutor?contact@aniversaria.ro