Vopsea Grimas verde marin pentru pictura pe fata - 15 ml

24,00 Lei
+

Vopsea profesionala Grimas culoare verde marin, pe bază de apă, pentru pictura pe față - (vopsea specială pentru face painting) - 15 ml

Când ți-e dor de vacanță, de apele limpezi și răcoroase în care ai înotat la un moment dat, înseamnă că fața trebuie să-ți fie mângâiată de această vopsea.

Caracteristici produs
Vopseaua verde marin de la Grimas își merită cu siguranță locul în gama Water Make-up (Pure), căci nu conține parabeni sau compuși organici halogenați. Pe lângă astea, este un produs pe bază de apă, fără gluten și fără parfum. Vopseaua funcționează precum acuarelele și este ideală pentru face painting și body painting. Machiajul, solubil în apă, se usucă în aproximativ 15 secunde. Vopseaua se poate pune direct pe piele, dar pentru o aplicare mai intensă și o îndepărtare mai ușoară, o poți aplica după ce ai folosit Cake Make-up de la Grimas. Niciodată nu se lucreză cu machiajul uscat. Vopseaua se poate aplica atât pe față sau corp (folosind o pensulă sau un burete), cât și pe părul netratat (permanent, henna, vopsit, decolorat folosind o periuță de dinți). Îndepărtarea se face folosind lapte demachiant, apoi clătire cu apă și săpun. Produsul poate fi utilizat pe copii. Se poate folosi cu încredere în zona ochilor și pe membranele mucoase.

Cantitate: 15 ml 
Culoare: verde marin 
Producător: Grimas

Produsul nu a fost testat pe animale!
Made in Holland

G15402
Produs în stoc

Transport gratuitla comenzi de peste 300 lei

Returnare produsein 14 zile de la cumparare

Ai nevoie de ajutor?contact@aniversaria.ro

Produse noi
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+