Pinata sub forma unui cufar de pirati

90,00 Lei
+

Pinata sub forma unui cufar de pirati intredeschis. Dimensiuni Pinata Cufarul Piratilor: 31.5cm x 23cm x 26cm (L x l x h)

Felicitari mateloti! Ati gasit comoara ascunsa de sute de ani in inima celui mai primejios ocean din lume si ati reusit sa o aparati de ceilalti pirati porniti la vanatoarea de comori. Acum trebuie sa fiti foarte precauti la deschiderea ei, ca nu cumva sa fie insotita de vreun blestem antic. Pentru a distruge potentialul blestem este de ajuns sa va prindeti cu totii de maini si sa strigati salutul secret “Hai hui hai!”, al piratilor buni. Perfect si acum sa vedem ce se ascunde in acest cufar!

Reguli pinata clasica:

Umpleti pinata cu bomboane, ciocolata, jucarii mici sau alte surprize pentru copii, dupa care suspendati pinata de un pom (poate fi si doar o franghie tinuta de doi adulti). Gazda deseneaza un cerc cu diametrul de 5 metri in jurul pinatei, inauntrul caruia jucatorii nu pot sta decat daca este randul lor (altfel risca sa fie loviti in cap). Toti participantii vor forma un sir, cu cei mai mici jucatori la inceput. Dupa ce este legat la ochi, fiecare jucator are trei sanse de a lovi pinata cu un bat. Cand in cele din urma pinata se sparge, surprizele din interiorul ei se imprastie pe jos, ceea ce duce inevitabil la un haos plin de veselie. Dat fiind faptul ca deseori in acest joc copiii cei mai mici nu prea reusesc sa stranga ceva in harababura ce rezulta, o idee buna ar fi ca in prealabil sa puneti deoparte cateva bomboane si alte surprize pentru a va asigura ca acest joc va fi un succes pentru toti participantii.

Sa inceapa distractia!

IMPORTANT! PINATA ESTE GOALĂ! O puteți umple dumneavoastră cu jucării sau dulciuri

6763
Produs în stoc

Livrare estimată:

Transport gratuitla comenzi de peste 250 lei

Returnare produsein 14 zile de la cumparare

Ai nevoie de ajutor?031.437.0587

Ai cumpărat acest produs? Spune-ne parerea ta despre acesta!

Scrie un review

Vă recomandăm

Pinata Soare
85,00 Lei
+
Pinata Soare
75,00 Lei
+
+
Pinata fluture
95,00 Lei
+
Pinata fluture
95,00 Lei
+
Pinata gogoasa
85,00 Lei
+
+
Pinata Capsunica
80,00 Lei
+
Pinata pepene verde
70,00 Lei
+
+