ÎN LUNA APRILIE AI TRANSPORT GRATUIT PESTE 200 LEI!
COMENZI TELEFONICE: 0770.615.604

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

Decorațiuni Unice pentru Baby Shower: Cum să Creezi Atmosfera Perfectă

Idei Creative pentru un Baby Shower de Neuitat

Prietena dumneavoastră apropiată sau cineva din familie urmează să nască și ați fost însărcinată cu organizarea unei petreceri în cinstea noului născut. Dar de unde să începeți? Nu se întâmplă în fiecare zi să aveți ocazia de a sărbători apariția iminentă a unui copil, așa că este normal să vă doriți să fie perfectă, dar sunt atât de multe la care să vă gândiți! Lista de invitați, cu invitațiile și locația sunt doar începutul, înainte de a vă apuca efectiv să organizați petrecerea dumneavoastră însevă.

Cadoul Perfect pentru Noul Născut

Așa că iată în continuare cinci idei care să vă aprindă imaginația și să vă asigure că petrecerea pentru noul născut este atât de minunată încât se va mai vorbi despre ea și când viitoarea mamă va deveni bunică.

Darul pentru nou-născut: Pe lângă organizarea unui baby shower perfect, veți dori să îi mai oferiți viitoarei mame cadoul ideal. Ce altceva ar fi mai potrivit decât o selecție de lucruri de care are cu adevărat nevoie? Proaspăta mămică va fi prinsă până peste cap în scutece, șosețele și alte obiecte necesare în creșterea bebelușului, așa că ajutați-o să facă provizii pentru lucrurile esențiale cu un cadou practic. Și vă va mulțumi când apare copilul și va constata că este mai pregătită decât credea că este inițial.


Tema și Decorațiunile: Sufletul Petrecerii

Accesorii și decorațiuni disponibile pe aniversaria.ro. Tema baby shower-ului: Alegeți o temă să dea omogenitate petrecerii. Ceva evident ar fi copiii nou-născuți, dar asta ar putea fi dusă mai departe și încorporată să includă ceva de care mama ar fi interesată să organizeze. Poate amintirile din copilărie: asta ar putea fi petrecerea ursulețului de pluș, versuri de la grădiniță, sau cărți și filme pentru copii. Apoi asigurați-vă că tema vă este oglindită în decorațiuni, mâncare și jocuri.

Decorațiunile pentru baby shower – sunt o absolută necesitate. De la fața de masă și decorațiunile centru de masă la baloane și bannere, asigurați-vă că integrează tema aleasă. Adăugați tușe personale, speciale și unice cum ar fi fotografii și lucruri ale viitoarei mămici de când era copil. La sfârșit, lăsați un album foto creat de dumneavoastră undeva în colț cu un aparat foto de unică folosință. Cereți invitaților să aducă poze cu viitoarea mămică și să scrie mesaje atât ei cât și copilului. Faceți poze pe parcursul zilei pe care le veți adăuga ulterior în album – acesta va constitui suvenirul perfect, plin cu amintirile unei zile cu adevărat speciale.

Meniul Ideal pentru un Baby Shower Memorabil

Mâncarea și băutura pentru baby shower: Bineînțeles că nu puteți avea o petrecere scăldată în alcool, deoarece este pentru o femeie însărcinată. Dar ce ați zice de niște cocktailuri nonalcoolice fără riscuri pentru sarcină? Dorește cineva Virgin Mojito? Următorul punct pe lista meniului are cumva viitoarea mămică anumite pofte care trebuie incluse? În cele din urmă, dar cel mai important este tortul. Toată lumea adoră tortul și nu prea poți avea vreo petrecere fără unul. Ce fel de tort preferă viitoarea mămică? Fie că este roșu catifea, tort de morcovi, prăjitură cu brânză sau tradiționalul tort cu blat, inspirați-vă din asta și legați-l de tema petrecerii.

Jocuri Amuzante pentru un Baby Shower Unic

Jocuri pentru petrecerea Baby shower: Un baby shower nu este complet fără jocuri! Ce ați zice să includeți jocuri care sunt unice, cum ar fi ca fiecare să aducă o poză proprie de când era mic și să o compare cu celelalte ale invitaților? Un mod amuzant de a discuta despre sarcina mămicii este să adaptați jocul “20 de Întrebări“ pentru mămică (și tătic): “Vă doriți băiețel sau fetiță?”, “Unde erați când ați aflat vestea?”. Apoi adăugați câteva jocuri pentru copii, cum ar fi “Bingo pentru copii”, sau “Numiți copilul celebru”.

Să fiți doar conștientă că după succesul cu această petrecere, vi se va solicita să organizați toate petrecerile baby shower următoare.

Pagina principalăArticolul urmator