Baloane latex

Dacă vrei baloane latex ieftine, frumoase, colorate și de calitate, ei bine, ai ajuns în locul potrivit, căci în Aniversaria este regatul lor. Fie că le vei cuibări într-un jumbo, le vei umfla cu heliu sau vei umple o cameră cu ele, baloanele noastre îți vor face ziua mai frumoasă și vor contura amintiri de neuitat pentru oamenii tăi dragi! Folosește-le cu încredere la majorat, nuntă, la botezul puiului tău, la prima aniversare, la treia, a 30-a și chiar la o suta aniversare! Farmecul baloanelor este depășit în intensitate doar de zâmbetele unui sărbătorit fericit! 

Fiecare zi este specială. Prin urmare poți să faci cadou un buchet de baloane chiar dacă nu e nicio aniversare la orizont. Poți să te joci cu baloanele chiar dacă e joi sau ai avut o zi mai puțin bună. Și crede-mă, ai de unde alege. Există baloane din latex monocolore, baloane cu imprimeu, baloane jumbo, baloane pentru modelaj, punch ball, baloane vesele, baloane năzdrăvane, baloane care se pot umfla cu heliu, baloane care vor să zboare.

Aparent un săculeț din latex, balonul a avut, de-a lungul timpului, o evoluție foarte interesantă până să ajungă ceea ce este astăzi. Preotul Batolomeu de Gusmao a realizat primul balon în 1907. În 1824, Michael Faraday a umplut cu hidrogen un balon de cauciuc pentru a realiza experimente în laboratorul său. Ulterior, în 1847, J.G Ingram a dezvoltat balonul din latex. Ne plac baloanele, dar ne-am întrebat datorită cui putem să ne bucurăm de ele?

*Culorile produselor variază în funcție de volumul de aer sau heliu din baloane.

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+