Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in Romania.

Balon folie bubbles Baby Boy -14%
22.00 lei 19.00 lei
8.00 lei

Baloanele sunt speciale pentru că, în primul rând, un suflețel le caută cu drag pentru omul său preferat. Oh și nu e ușor să alegi un model, căci toate sunt atât de frumoase și poți face atâtea cu ele: um buchet, umpli o cutie, o cameră, le înalți spre văzduh, decorezi un eveniment etc. Oricare ar fi situația, ele dansează de bucurie atunci când sunt umflate cu aer și prin aripi când le umfli cu heliu. Să nu mai spunem că au puterea de a le ridica ochii din telefoane celor pe care i-ai adunat la party! Baloanele invită pe toată lumea la dans și construiesc decorul perfect pentru amintiri și fotografii!

Ai nevoie de ajutor?

Aici gasești răspuns la cele mai frecvente intrebări

Costul transportului prin curierat rapid pentru comenzi mai mici de 300 lei este 22 lei pentru locatiile aflate in aria de acoperire a curierului, sau 25 lei daca localitatea de destinatie nu se afla in aria de acoperire a curierului.

Transportul este gratuit in orice localitate din Romania, pentru toate comenzile mai mari de 300 lei!

Observatii: Duminica nu se fac livrari. In unele localitati se pot face livrari si sambata, dar acest lucru tine doar de serviciul de curierat. Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 300 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button