ÎN LUNA APRILIE AI TRANSPORT GRATUIT PESTE 200 LEI!
COMENZI TELEFONICE: 0770.615.604

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

Organizează cea mai fabuloasă petrecere Flamingo!

Când credeai că le-ai experimentat pe toate în materie de petreceri, internetul te poartă, într-un fel magic, către Flamingo Party. Exact, nu ai ajuns degeaba aici! Petrecerea Flamingo ți-a fost predestinată pentru a-ți crea cea mai frumoasă vară. Care este cel mai bun moment să dai start distracției? Weekendul care urmează, desigur! Nu te panica! Organizarea unei petreceri Flamingo nu trebuie să te dea peste cap. Mai mult decât atât, ți-am pregătit un mic ghid care să te ajute să creezi un eveniment despre care se va vorbi mult timp de acum înainte!

De ce Flamingo Party?

În primul rând, flamingo a plecat din țările calde pentru a trăi experiențe românești. A auzit el că românii știu să se distreze mai bine ca oricine altcineva. Putem noi să-l contrazicem? Stai să vadă o sârbă și n-o să-l mai intereseze nimic altceva, niciodată! Pe lângă asta, imprimeul flamboaiant exprimă cel mai bine noțiunile de exotic, vară, vacanță, relaxare, extravaganță, tinerețe și spirit liber!

Stabilește bugetul

Primul pas și cel mai important al aventurii Flamingo este să stabilești bugetul. Verifică-ți pușculița, cardul, portofelul, ciorapul, cutia cu biscuiți și toate locurile secrete unde îți ții banii și vezi ce sumă poți aloca petrecerii pe care urmează s-o organizezi. Dacă ai un buget redus, poți face chetă. Pentru un plus de eleganță, poți să le spui invitaților că e un party exclusivist și că accesul se face contracost, pe bază de bilet. Suma nu trebuie să fie prea mare, prin urmare, nu te încumeta la caviar și brânzeturi franțuzești. O altă posibilitate este să faci o listă online, iar fiecare invitat să spună ce poate aduce. Astfel, vor fi evitate situațiile în care toată lumea aduce doar băuturi carbogazoase. Mare atenție, căci mâncarea nu este singura cheltuială! Vei mai avea nevoie de baloane, decorațiuni, dar și de articole de petrecere de unică folosință. De asemenea, nu trebuie să uiți de invitații, photo corner și goody bags!

Stabilește lista invitaților

E musai să-ți inviți prietenul care are multe board games, colega cea amuzantă, vecinul care gătește fabulos, prietena bună la karaoke și vărul care are cel mai bun playlist. Ai prins ideea. La Flamingo Party trebuie să inviți oamenii dragi alături de care te simți bine și care, din întâmplare, au diferite talente esențiale pentru buna desfășurare a unui eveniment. Invitațiile le poți cumpăra, confecționa sau crea și trimite digital.

Alege locația și decorațiunile

Cel mai greu pas a trecut deja. Ai ales tematica sau, după caz, ea te-a ales pe tine. Acum trebuie să alegi spațiul unde se va desfășura marele eveniment. Hm...să fie în curtea casei? În living? Într-un club? La piscină? Cât despre decorațiuni, dacă nu ai inspirație, aruncă o privire pe Pinterest. Vei descoperi zeci de idei pe care creativii din toată lumea le-au pus în practică pentru a impresiona sărbătoritul sau followerii de pe rețelele sociale. Poate așa vei descoperi care sunt ingredientele de care petrecerea ta are nevoie. Nelipsite sunt, desigur, baloanele. Fie că dorești versiuni din folie sau din latex, nu uita să le umfli cu heliu. Invitații vor fi foarte fericiți să descopere baloane pline de viață!

Meniul

Firește că nu vei pune în meniu delicatese precum alge, insecte și moluște. Sau poate că da? Dacă invitații sunt deschiși la nou, iar ție îți plac extravaganțele culinare, poți încerca să incluzi adaptezi meniul la tematică. Astfel, poți prepara o salată din alge, supă din alge, fish nuggets, creveți sau pizza hawaiiană. Dacă nu îți plac experimentele culinare, mergi pe varianta clasică și delicioasă care niciodată nu dă greș: bruschete, frigărui, nachos, brioșe dulci sau sărate, fistic, alune, brânzeturi, burgeri, hot-dog, smoothies, cocktailuri, fondue, tort, prăjituri, fructe etc.

Articole de petrecere de unică folosință

Îți place să speli vasele? Nici nouă! Ce crezi? La final de party, toată lumea pleacă acasă, însă nimeni nu se gândește la sărmana gazdă care are de spălat munți de farfurii, pahare și tacâmuri. Soluția noastră este una foarte simplă și cochetă, mai exact folosirea articolelor de petrecere de unică folosință. Sunt frumoase, colorate și tocmai bune de pozat!

Idei de activități

Karaoke, board games, pinata, bătaie cu apă (pe timp de vară, nu la -20 grade C, evident), badminton și, de ce nu, jocurile copilăriei, toate sunt idei formidabile pentru o petrecere pe placul copiilor de toate vârstele!

Pagina principalăArticolul urmator