ÎN LUNA APRILIE AI TRANSPORT GRATUIT PESTE 200 LEI!
COMENZI TELEFONICE: 0770.615.604

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

Decorațiuni Festive și Cadouri Memorabile pentru Prima Aniversare

Ziua cea mare sosește, este primul eveniment important în viața micuțului dumneavoastră, și doriți să le organizați o primă petrecere aniversară nemaipomenită. Deja aceste mici figuri își dezvoltă propriile gusturi, preferințe și aversiuni; fie că este vorba despre o fetiță care adoră toate lucrurile roz și legate de tema prințese sau avem un băiețel căruia îi plac dinozaurii și tractoarele – oricum ar fi, vă oferim câteva ponturi și idei despre cum să organizați o petrecere animată și distractivă pentru prima aniversare care să fie pe placul întregii familii.

Invitațiile de petrecere: Începeți în forță trimițând invitații prietenilor și rudelor pentru prima petrecerea aniversară. Ați putea trimite și invitații electronice pe email sau telefonice invitaților, dar este mult mai drăguț să marcați această ocazie importantă cu o invitație personalizată care poate fi păstrată, așa că mențineți tradiția! Există multe opțiuni de invitații nostime și deosebite disponibile atât pentru fetițe cât și pentru băieței. Micuții pot fi copleșiți și pot obosi repede de la emoțiile de peste zi, să nu mai vorbim de părinți, așa că păstrați lista de invitați scurtă, și scutiți-vă de agitația inutilă – veți fi bucuroși că ați procedat așa până la sfârșitul zilei!

Meniul pentru petrecere: Deoarece bebelușilor de 1 an le place să ridice (cel mai mult cu mânuțele) orice mănâncă, păstrați meniul pentru petrecere simplu, cu bucățele de banane tăiate și căpșuni în boluri, și limitați-vă la feluri de mâncare și băuturi pe care ei le cunosc și le plac - nu este acum momentul potrivit să experimentați. Alți invitați la petrecere pot fi însă membri mai în vârstă ai familiei, așadar să aveți pregătite sandvișuri și brioșe pentru ei. Și pentru invitații mai în vârstă care stau mai mult la petrecere, ar fi de apreciat să aveți și niște gustări mai consistente și câte un pahar cu vin pregătite.

Tortul pentru petrecerea aniversară: Chiar dacă nu prea se pune problema ca cel mic să-și amintească suflând în prima lui lumânare de tort, primul tort aniversar marchează totuși un moment foarte important și emoționant al zilei. Oferă șansa fiecăruia să cânte “La mulți ani” sărbătoritului/ei pentru prima oară și reprezintă o ocazie nemaipomenită de fotografii pentru albumul familiei. Pregătiți tortul într-o notă simplă, cu o glazură subțire, să-i puteți da și bebelușului câteva îmbucături din el. Folosiți hârtie de orez să creați o decorațiune sau să scrieți numele copilului.

Este timpul de joacă: Dacă mai sunt la petrecere bebeluși și copilași care abia încep să umble, să aveți prin preajmă câteva jucării și piese de construit viu colorate care să îi țină ocupați. Ei răspund bine la poezioare de grădiniță și cântecele cu mișcări, așa că să aveți pregătit un CD cu muzică pentru petrecerea pentru 1 an pe care să se producă. Părinții vor fi și ei în preajmă să-și supravegheze copilașii, așa că nu veți avea nevoie de un animator. Unii copii se vor târî pe jos sau alții se vor chinui să meargă pe piciorușele lor, de aceea, să le faceți mult spațiu pe podea să exploreze în voie!

Decorațiuni de petrecere: Baloanele și serpentinele suspendate prin camera de petrecere și decorațiunile prinse de spătarele scaunelor vor captiva până și cei mai mici petrecăreți, deoarece le vor plăcea culorile vii. Bannerele personalizate pentru prima aniversare adaugă o notă minunată și suflătorile pentru petrecere ar putea să-i amuze destul de tare. Vesela și decorațiunile pentru masă pot fi colorate simplu sau pot fi personalizate cu personajele lor preferate. O combinație între cele două merge bine și nu va fi nici prea obositoare pentru ochisorii lor. Petrecerile cu teme de animăluțe sunt universal populare.Idei pentru atențiile de la petrecere: Poate fi nostim să-i trimiteți pe micuții invitați acasă cu cu propriul lor balon umflat cu heliu, la care să se poată uita fascinați acasă. O altă idée ar fi să adăugați în punguța de cadou o mică jucărie din lemn, o carte cu povești din care să le citească părinții la culcare sau alte jucărioare pentru băiță, asta va asigura invitații că distracția nu se oprește când este timpul de plecare.

Pagina principalăArticolul urmator