Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

-21%
 • Butelie de heliu - 30 baloane latex

  5
  intrebari 0
  HG-BJ30
 • Pret vechi: 210.00 lei
  165.00 lei
 • În inima fiecărui moment de sărbătoare, stă ascunsă o mică comoară ce aduce cu sine promisiunea unui zâmbet larg și a unui suflet încântat. Aceasta este butelia noastră de heliu de unică folosință, un adevărat alchimist al bucuriei, capabil să transforme simpla prezență a baloanelor în vedetele petrecerii. Cu o capacitate generoasă de 7 litri ce poate sa umfle pana la 30 de baloane latex de 23 cm, această butelie este sufletul oricărei petreceri, aducând în centrul atenției baloanele dansante, pline de culoare și de viață.

 • Livrare estimata

  Comenzile pana la ora 14 sunt expediate in aceiasi zi.

  Cost Transport

  Verifica costul transportului in functie de destinatie.

Description

BUTELIE DE HELIU DE UNICĂ FOLOSINȚĂ PENTRU UMFLAREA BALOANELOR

Într-o lume unde bucuria se măsoară în zâmbete largi și ochi strălucitori, există un instrument mic, dar puternic, care transformă simpla prezență a baloanelor într-un motiv de veselie. Acesta nu este altceva decât butelia de heliu, care are puterea magică de a le da baloanelor puterea de a pluti. Imaginează-ți o cameră plină de baloane colorate, dansând ușor deasupra capetelor, creând o atmosferă de sărbătoare, unde fiecare balon umflat este un mesaj de bucurie pentru suflet.

Butelia noastră de heliu, compactă și eficientă, poate umfla până la 30 de baloane, transformând orice spațiu într-un carnaval al bucuriei. Fie că este vorba despre o petrecere de ziua unui copil, o aniversare surpriză sau pur și simplu vrei să adaugi un strop de magie unei zile obișnuite, această butelie este cheia pentru a face zâmbetele să înflorească. Cu fiecare balon care se ridică spre tavan, se ridică și spiritul petrecerii, aducând un val de entuziasm și fericire.

Se spune că, în momentul în care baloanele prind viață, fluturând grațios prin aer, un copil zâmbește larg, iar zâmbetul său îmbrățișează inima lui mami și tati, învăluind-o în căldura unui moment perfect. Acesta este efectul remarcabil al heliului, un secret simplu pentru momente memorabile și inimi fericite. Înarmat cu această butelie, ești pregătit să aduci bucurie, să creezi amintiri și să oferi zâmbete, într-o lume care are mereu nevoie de mai multă veselie.

 • Conținut Pachet: O butelie de heliu, gata să își înceapă misiunea de a aduce zâmbete.
 • Capacitate Butelie: Cu o capacitate generoasă de 7 litri, această butelie este eroul necunoscut al petrecerilor reușite.
 • Dimensiune Ambalaj: Compactă și ușor de transportat, ambalajul de 29 cm x 19 cm este perfect pentru a fi luat oriunde ai nevoie de un strop de magie.


Ce aduce această butelie în universul tău festiv?

 • Conținutul Pachetului: Găsești înăuntru o butelie de heliu, pregătită să insufle viață în baloanele tale favorite, transformându-le în mesagerii bucuriei.
 • Capacitatea Buteliei: Cu 7 litri de heliu la dispoziție, ești gata să umpli aerul cu zâmbete și cu baloane plutitoare, fiecare suflu aducând cu el un strop de fericire.
 • Dimensiuni Ambalaj: Ambalată strategic într-o cutie de 36 cm x 19 cm, această butelie este ușor de transportat și gata să te însoțească în orice aventură festivă.


Numărul de baloane care pot fi umflate și timpul estimat de plutire:

 • Baloane Latex 23 cm: Pregătește-te să umfli aproximativ 30 de baloane, care vor pluti grațios prin aer pentru 5-7 ore, răspândind veselia în jur.
 • Baloane Latex 27 cm: Aproximativ 15 baloane pot fi aduse la viață, împărtășind aceeași durată de plutire și același entuziasm.
 • Baloane Folie 45 cm: Nu în ultimul rând, 10 baloane din folie își pot începe călătoria de 4 zile deasupra capetelor admiratorilor, devenind astfel amintiri pe care le vei prețui.

Pentru a garanta o experiență plăcută și eficientă, butelia vine echipată cu un manșon de cauciuc (mini reductor pentru heliu) adaptat pentru a umfla baloanele cu ușurință, fără efort.


Instrucțiuni de Utilizare:

 1. Scoateți butelia de heliu din ambalajul de carton.
 2. Citiți cu atenție informațiile de siguranță afișate pe ambalaj.


Umflarea Baloanelor:

 1. Deschideți valva principală rotind-o în sens invers acelor de ceasornic.
 2. Așezați balonul pe mini-reductorul (manșonul negru) atașat la butelie.
 3. Ținând ferm balonul, umpleți-l cu heliu înclinând mini-reductorul.
 4. Odată ce ați umflat balonul la dimensiunea dorită, eliberați mini-reductorul în poziția inițială pentru a opri eliberarea heliului.


Finalizarea Procesului:

 1. Scoateți cu atenție balonul de pe mini-reductor și legați-l strâns.
 2. Închideți valva principală rotind-o în sensul acelor de ceasornic pentru a preveni scurgerile.
 3. Recomandare: Umflați baloanele latex cu 1-2 ore înainte de eveniment pentru a beneficia de timpul maxim de plutire.


Instrucțiuni video de folosire butelie heliu video pas cu pas


Cu butelia de heliu de la aniversaria.ro, veți avea tot ce vă trebuie pentru a umfla baloanele rapid și eficient, asigurând succesul oricărui tip de sărbătoare sau eveniment!

Beneficii Produs

comanda telefonica

Comandă Telefonică

0770.615.604 (Luni - Vineri: de la 9 la 17)

importator direct

Importator direct

Toate produsele se află în stocul nostru

returnare comanda

Returnare produse

În 14 zile calendaristice de la cumpărare

transport gratuit

Livrare Gratuită

Pentru comenzi mai mari de 200 lei

Recenzii

Review-uri

5

Customer reviews

5 out of 5
100%
0%
0%
0%
0%
Any Experience With This product?
Share it with others to help them make the right choice
Scrie un review
Sortati dupa:
With photos
Mariana
Mariana
05/04/2024
Comment
O petrecere fără baloane este ca o prăjitură fără glazură! Pentru ziua prichindelului meu, am ales să creez un cer de baloane colorate care mai de care mai vesele, plutind grațios pe tavanul sufrageriei. Vă recomand cu căldură această butelie de heliu, perfectă pentru a adăuga un strop de magie și zâmbete în plus oricărei petreceri!
Was this review helpful?
0 0
Ileana Stamate
Ileana Stamate
05/04/2024
Comment
Pentru a sărbători cei 10 ani ai băiețelului meu am cumparat aceasta butelie de heliu de la Aniversaria.ro – o mână de ajutor pentru o mamă ocupată! Ușor de folosit, am umflat chiar mai mult de 30 de baloane care au adus zâmbete largi și o atmosferă de sărbătoare. Livrarea rapidă și heliul indeajuns. Aș zice că a fost chiar suflul de magie de care aveam nevoie pentru ziua mare!
Was this review helpful?
0 0
Scrie un review

Intrebari si raspunsuri

Întrebări și răspunsuri

Ai nevoie de mai multe detalii?

Nu exista intrebari la acest produs. Fii primul care pune o intrebare