Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

 • Ceara profesionala Grimas pentru efecte de machiaj - 60 ml

  0
  intrebari 0
  G60153
 • 58.00 lei
  +
 • Ceara profesionala Grimas pentru diverse efecte de machiaj (constuctie nas, urechi etc) - 60 ml

 • Comanda produsul!
  Cumpara acest produs si il poti primi Vineri, 26 Iulie
 • Livrare estimata

  Comenzile pana la ora 14 sunt expediate in aceiasi zi.

  Cost Transport

  Verifica costul transportului in functie de destinatie.

Description

Ceara profesionala Grimas pentru diverse efecte de machiaj (constuctie nas, urechi etc) - 60 ml

Dacă ai fost încoronată regina farselor, e musai să-ți păstrezi acest statut. Pentru a-ți pregăti următorul proiect amuzant, vine în sprijinul tău ceara de la Grimas. Nimeni nu se așteaptă la asta.

Caracteristici produs
Grimas Derma Wax este o ceară transparentă, ușor de modelat și care se lipește foarte bine pe piele. Ea este folosită pentru a obține efecte de machiaj cum ar fi rănile sau deformațiile. Această compoziție flexibilă ajută Derma Wax să se lipească foarte bine pe părțile moi ale pielii dar și pe părțile mobile, păstrându-și elasticitatea. A nu se folosi în apropierea ochilor și pe membranele mucoase. Produsul poate fi utilizat pe copii.

Mod de utilizare
Folosiți partea convexă a spatulei pentru a lua din recipient Derma Wax. Prin tragere, faceţi textura mai flexibilă. Apoi faceţi ceara mai uşor de modelat prin aplicare pe degetul mare şi întinzând-o cu spatula de două sau trei ori. Ceara trebuie să fie flexibilă, dar fermă. Nu trebuie lăsată să devină prea lipicioasă.
Aplicaţi Derma Wax pe piele cu ajutorul părţii rotunde şi convexe a spatulei şi neteziţi marginile astfel încât grăsimea şi umezeala să nu pătrundă în interior. Cu vârful degetului și puțin Grimas Cleansing Cream întindeți și neteziți Derma Wax și uniformizați marginile. Tamponați pe deasupra cu un burete de machiaj uscat și curat. Făcând acest lucru înlăturați Cleansing Cream și păstrați efectul “texturat” al pielii.
Pudraţi întreaga suprafaţă cu un burete de machiaj pe care aţi aplicat Grimas Transparent Powder pentru a o face mată şi pentru a o fixa; apoi întoarceţi buretele pe partea cealaltă şi continuaţi să întindeţi cu partea curată până când îndepărtaţi excesul de pudră.
Derma Wax este o ceară transparentă. Dacă doriți ca ceara să aibă o culoare potrivită atunci când o utilizați într-un strat mai gros pentru a crea o deformație (un cucui de exemplu), o puteți colora cu Grimas Crème Make-up Pure sau Camouflage Make-up Pure. Pudrați cu un burete de machiaj și Grimas Transparent Powder pentru a fixa și matifia, apoi întoarceți buretele pe cealaltă parte și continuați să tamponați cu partea curată a acestuia până ce pudra în exces a fost îndepărtată.
Pentru a obține o 'rană deschisă', construcția de Derma Wax obținută trebuie 'deschisă' cu partea ascuțită a spatulei Derma Wax. Ungeți vârful spatulei cu puțină Cleansing Cream. Acest lucru va permite spatulei să pătrundă mai ușor în construcția de Derma Wax și previne lipirea acesteia.
Deschiderea marginilor rănii vă permite să creați un aspect zdrențuros. Ridicaţi marginile folosind o spatulă unsă uşor cu Cleansing Cream. Faceţi acest lucru cu atenţie. Pentru a sugera adâncime rănii, coloraţi baza acesteia folosind machiaj negru. Apoi coloraţi partea interioară a rănii cu machiaj roşu închis (Grimas Water Make-up Pure sau Crème Make-up Pure).

 

 

Beneficii Produs

comanda telefonica

Comandă Telefonică

0770.615.604 (Luni - Vineri: de la 9 la 17)

importator direct

Importator direct

Toate produsele se află în stocul nostru

returnare comanda

Returnare produse

În 14 zile calendaristice de la cumpărare

transport gratuit

Livrare Gratuită

Pentru comenzi mai mari de 200 lei

Recenzii

Review-uri

Nici o postare găsită

Scrie un review

Intrebari si raspunsuri

Întrebări și răspunsuri

Ai nevoie de mai multe detalii?

Nu exista intrebari la acest produs. Fii primul care pune o intrebare

Ai nevoie de ajutor?

Aici găsești răspuns la cele mai frecvente întrebări

Costul transportului prin curierat rapid este de 22 lei pentru comenzi sub 200 lei în localitățile din aria de acoperire a curierului, și 25 lei în localitățile care nu se află în această zonă.

Transportul este gratuit pentru toate comenzile peste 200 lei, indiferent de localitatea din România!

Observații: Livrările nu se efectuează duminica. În unele localități, livrările pot avea loc și sâmbăta, în funcție de politica curierului. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător pentru a asigura menținerea calității pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 200 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button