Ceara profesionala Grimas pentru efecte de machiaj - 60 ml

58,00 Lei
+

Ceara profesionala Grimas pentru diverse efecte de machiaj (constuctie nas, urechi etc) - 60 ml

Dacă ai fost încoronată regina farselor, e musai să-ți păstrezi acest statut. Pentru a-ți pregăti următorul proiect amuzant, vine în sprijinul tău ceara de la Grimas. Nimeni nu se așteaptă la asta.

Caracteristici produs
Grimas Derma Wax este o ceară transparentă, ușor de modelat și care se lipește foarte bine pe piele. Ea este folosită pentru a obține efecte de machiaj cum ar fi rănile sau deformațiile. Această compoziție flexibilă ajută Derma Wax să se lipească foarte bine pe părțile moi ale pielii dar și pe părțile mobile, păstrându-și elasticitatea. A nu se folosi în apropierea ochilor și pe membranele mucoase. Produsul poate fi utilizat pe copii.

Mod de utilizare
Folosiți partea convexă a spatulei pentru a lua din recipient Derma Wax. Prin tragere, faceţi textura mai flexibilă. Apoi faceţi ceara mai uşor de modelat prin aplicare pe degetul mare şi întinzând-o cu spatula de două sau trei ori. Ceara trebuie să fie flexibilă, dar fermă. Nu trebuie lăsată să devină prea lipicioasă.
Aplicaţi Derma Wax pe piele cu ajutorul părţii rotunde şi convexe a spatulei şi neteziţi marginile astfel încât grăsimea şi umezeala să nu pătrundă în interior. Cu vârful degetului și puțin Grimas Cleansing Cream întindeți și neteziți Derma Wax și uniformizați marginile. Tamponați pe deasupra cu un burete de machiaj uscat și curat. Făcând acest lucru înlăturați Cleansing Cream și păstrați efectul “texturat” al pielii.
Pudraţi întreaga suprafaţă cu un burete de machiaj pe care aţi aplicat Grimas Transparent Powder pentru a o face mată şi pentru a o fixa; apoi întoarceţi buretele pe partea cealaltă şi continuaţi să întindeţi cu partea curată până când îndepărtaţi excesul de pudră.
Derma Wax este o ceară transparentă. Dacă doriți ca ceara să aibă o culoare potrivită atunci când o utilizați într-un strat mai gros pentru a crea o deformație (un cucui de exemplu), o puteți colora cu Grimas Crème Make-up Pure sau Camouflage Make-up Pure. Pudrați cu un burete de machiaj și Grimas Transparent Powder pentru a fixa și matifia, apoi întoarceți buretele pe cealaltă parte și continuați să tamponați cu partea curată a acestuia până ce pudra în exces a fost îndepărtată.
Pentru a obține o 'rană deschisă', construcția de Derma Wax obținută trebuie 'deschisă' cu partea ascuțită a spatulei Derma Wax. Ungeți vârful spatulei cu puțină Cleansing Cream. Acest lucru va permite spatulei să pătrundă mai ușor în construcția de Derma Wax și previne lipirea acesteia.
Deschiderea marginilor rănii vă permite să creați un aspect zdrențuros. Ridicaţi marginile folosind o spatulă unsă uşor cu Cleansing Cream. Faceţi acest lucru cu atenţie. Pentru a sugera adâncime rănii, coloraţi baza acesteia folosind machiaj negru. Apoi coloraţi partea interioară a rănii cu machiaj roşu închis (Grimas Water Make-up Pure sau Crème Make-up Pure).

 

 

G60153
Produs în stoc

Livrare estimată:

Transport gratuitla comenzi de peste 300 lei

Returnare produsein 14 zile de la cumparare

Ai nevoie de ajutor?contact@aniversaria.ro

Produse similare
+
+
+
Spatula Grimas
6,00 Lei
+
Produse noi
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
12 inele jucarii
14,00 Lei
+
+
Pinata Toy Story Buzz
100,00 Lei
+
+
Cele mai vandute
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
- 13%
Suport baloane
20,00 Lei
23,00 Lei
+
+
+
+
+
+
+
+
+