Cum platesc?

Plata în numerar

Plata cu numerar se face in lei, la livrarea produselor în sistem ramburs sau la ridicarea produselor de la sediul aniversaria.ro.

Plata online folosind cardul

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, aniversaria.ro foloseste LibraPay – procesare plăți online. Informațiile dumneavoastră nu sunt stocate pe serverele aniversaria.ro. Banca și procesatorul de plăți sunt singurele instituții care intră în contact cu informațiile dumneavoastră, iar ei oferă o garanție totală.

Puteți efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță depline. La plată sunt acceptate toate cardurilor emise sub sigla: VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO.

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnatura dumneavoastră (în funcție de card, acestea pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Ordin de plată

Vă recomandăm ca înainte de a face plata prin virament bancar (ordin de plata), să așteptați confirmarea ca toate produsele ce le-ați comandat sunt pe stoc și pot fi livrate. Veți primi această informație în scurt timp după ce comanda dumneavoastră a fost înregistrată în sistem. De asemenea, factura proformă si detaliile comenzii cu toate produsele comandate, le veți primi în mod automat pe email, în format electronic. Produsele vor fi expediate (sau se pot ridica de la depozitul nostru) doar după ce ne-ați trimis confirmarea plății pe email pentru produsele comandate. Plata anticipată prin OP se va efectua în contul de mai jos:

Nume firma: Party Shop International SRL

Cont lei: RO09 INGB 0000 9999 0303 9565

Banca: ING Bank

Cod Unic Inregistrare: RO21195916

Nr. Registrul Comertului: J40/3855/2007

Atentie, confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore, insa pentru urgentarea livrarii produselor puteti sa ne trimteti prin email ordinul de plata cu confirmarea platii, de preferat cu semnatura si stampila bancii.