ÎN LUNA APRILIE AI TRANSPORT GRATUIT PESTE 200 LEI!
COMENZI TELEFONICE: 0770.615.604

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

Despre noi

Misiune si viziune

Toți oamenii merită să fie fericiți! Nu avem rețete pentru fericire, căci fiecare și-o construiește după bunul plac, însă avem ingrediente care pot duce către aceasta. Ne propunem să redefinim ideea de petrecere, să aducem un plus de inspirație prin diversitatea produselor oferite, să contribuim la crearea zâmbetelor și a amintirilor de neuitat.

Misiunea noastră este de a lega cu clienții noștri relații de prietenie și încredere reciprocă. Pentru dumnealor vom continua difersificarea gamei de produse în scopul sincronizării petrecerilor românești cu cele din marile orașe ale lumii și chiar cu cele schițate în imaginația fiecăruia. Dorim să oferim toate elementele necesare pentru a realiza evenimente de neuitat. În acest sens, vă punem la dispoziție produse de calitate la prețuri accesibile și suport constant în conturarea unei petreceri.

Valori

Seriozitate – Suntem cele mai serioase zâne și cei mai conștiincioși spiriduși. Tratăm cu mare atenție fiecare comandă în parte și ne implicăm 110% în conturarea evenimentului fiecărui client. Ne ținem promisiunile, ne asumăm deciziile și acțiunile.

Pasiune – Ne place ceea ce facem și facem ceea ce ne place. Zâmbim, glumim, muncim și în fiecare colet trimitem, cu drag, câte o bucățică din noi, în speranța că vom face, din nou, încă un om fericit.

Satisfacerea clientilor – Îi privim pe clienți ca pe niște prieteni. Le suntem recunoscători că s-au gândit la noi cu ocazia unui eveniment important din viața dumnealor și facem tot posibilul să-i ajutăm cu orice este nevoie. Fie că vorbim de un sfat, căutări naționale sau internaționale de articole de petrecere, noi suntem acolo pentru a-i ajuta să se detașeze de cotidian și să-și creeze amintiri frumoase. Astfel, bucuria prietenilor este și bucuria noastră.

Echilibru - Există timp pentru muncă, timp pentru joacă și timp pentru prăjituri. Nu uităm asta niciodată.

Inovare si adaptare – Urmărim trendurile, le anticipăm și, uneori, le stabilim. Ne place să inspirăm și să fim inspirați. Timpul trece, petrecerile se încheie la un moment dat, însă amintirile rămân. În acest sens, ne aprovizionăm permanent cu ingrediente care dau unicitate fiecărui eveniment.