ÎN LUNA APRILIE AI TRANSPORT GRATUIT PESTE 200 LEI!
COMENZI TELEFONICE: 0770.615.604

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

GDPR

Party Shop International trimite e-mailuri cu informații referitoare la contul de client pe care îl aveți pe https://aniversaria.ro/. Aceste informații pot face referire la statusul unei comenzi, e-mailuri pentru resetarea parolei etc. Din acest motiv, câtă vreme sunteți clientul nostru, este necesar să vă stocăm adresa de e-mail.

Utilizăm informațiile din secțiunea de facturare/livrare și le putem trimite unui terț (spre exemplu, furnizor de metode de plată sau servicii de curierat) pentru a:

- Stabili metodele de expediere și de plată disponibile pentru destinația dumneavoastră;

- Finaliza procesul de plată sau de expediere prin intermediul furnizorului pe care îl alegeți la checkout atunci când trimiteți comanda.

Prin folosirea panoului de comandă, unii membri ai echipei noastre vor avea acces la datele dumneavoastră atunci când vor procesa și expedia comenzi. Vă asigurăm că respectăm dreptul la intimitate, astfel încât, accesul la aceste date este furnizat pe baza necesității de a vă procesa comanda. De exemplu, noi vom primi datele dumneavoastră dacă veți lua decizia de a plasa o comandă la noi, iar datele vor ajunge mai departe la un terț doar în măsura în care este necesar acest lucru (pentru facturare, plată, expediere etc.).

Dacă nu mai doriți să achiziționați produse de la noi și să fie șterse informațiile dumneavoastră din baza noastră de date sau dacă doriți să obțineți datele asociate contului dumneavoastră de client), vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa contact@aniversaria.ro.

Dacă veți considera că datele dumneavoastră personale au fost folosite în mod abuziv, aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere. Conform Regulamentului (UE) 2016/679, este necesar să vă aducem la cunoștință acest drept, nu intenționăm să folosim în mod greșit datele dumneavoastră.