Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

 • Imitatie chelie - gluga din cauciuc foarte subtire

  0
  intrebari 0
  baldcap
 • 126.00 lei
  +
 • Imitatie chelie - gluga din cauciuc foarte subtire.

  Procedură

  Mai întâi degresaţi şi curăţaţi pielea pe care urmează să lucraţi cu loțiune de curăţare Grimas Cleansing Lotion. Apoi ştergeţi pielea cu un şerveţel.

  Strângeţi pumnii şi puneţi-i în Chelie, întinzând-o puţin pentru a o putea inspecta. Staţi în spatele persoanei şi rugaţi-o să îşi pună degetele mari vertical cu unghiile către frunte pentru ca peticul de chelie să se prindă de ele atunci când este aşezat printr-o mişcare faţă-spate. Asiguraţi-vă că punctul din faţă este bine centrat şi că există suficient spaţiu sub linia părului pentru a avea loc aderenţa.

  Aranjaţi peticul de Chelie astfel încât să fie neted şi întins, acoperind bine capul, fără cute.

  Etapa de primă prindere

  Pliaţi marginea din faţă înapoi şi aplicaţi o margine adezivă de aproximativ 2cm chiar sub linia părului cu Grimas Mastix Extra. Pentru un efect natural, urmăriţi o linie naturală posibilă a frunţii. Întindeţi marginea adezivă până la tâmple. Aduceţi marginea înapoi pe frunte şi apăsaţi uşor pentru a distribui adezivul. Apoi pliaţi din nou marginea.


 • Comanda produsul!
  Cumpara acest produs si il poti primi Joi, 20 Iunie
 • Livrare estimata

  Comenzile pana la ora 14 sunt expediate in aceiasi zi.

  Cost Transport

  Verifica costul transportului in functie de destinatie.

Description

Imitatie chelie - gluga din cauciuc foarte subtire

Grimas Bald Cap este o chelie de unică folosință, transparentă, folosită în filme, televiziune și teatru. Chelia este disponibilă într-o singură măsură și se vinde individual.

Pentru diferite picturi pe fata sau anumite costume de carnaval, este nevoie sa ai chelie. Din pacate, podoaba capilara nu creste si nu se regenereaza suficient de repede, asa ca vei avea nevoie de o calvitie falsa. Uite asa devine utila aceasta imitatie chelie – gluga din cauciuc foarte subtire, care te ajuta sa ai capul neted cateva ore, cat este necesar sa fii in pielea personajului pe care vrei sa il intruchipezi. Desigur, va trebui sa te asiguri ca tinuta si pictura de pe fata se potrivesc la perfectie.

Beneficii Produs

comanda telefonica

Comandă Telefonică

0770.615.604 (Luni - Vineri: de la 9 la 17)

importator direct

Importator direct

Toate produsele se află în stocul nostru

returnare comanda

Returnare produse

În 14 zile calendaristice de la cumpărare

transport gratuit

Livrare Gratuită

Pentru comenzi mai mari de 200 lei

Recenzii

Review-uri

Nici o postare găsită

Scrie un review

Intrebari si raspunsuri

Întrebări și răspunsuri

Ai nevoie de mai multe detalii?

Nu exista intrebari la acest produs. Fii primul care pune o intrebare

Ai nevoie de ajutor?

Aici găsești răspuns la cele mai frecvente întrebări

Costul transportului prin curierat rapid este de 22 lei pentru comenzi sub 200 lei în localitățile din aria de acoperire a curierului, și 25 lei în localitățile care nu se află în această zonă.

Transportul este gratuit pentru toate comenzile peste 200 lei, indiferent de localitatea din România!

Observații: Livrările nu se efectuează duminica. În unele localități, livrările pot avea loc și sâmbăta, în funcție de politica curierului. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător pentru a asigura menținerea calității pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 200 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button