Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

Bine ați venit la Mica Fermă a Animalelor - locul unde petrecerile copiilor prind viață! Aici, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a organiza o petrecere pe cinste pentru cei mici, într-o lume plină de culoare și veselie.

Pentru că animalele sunt personajele preferate ale copiilor, am creat o colecție specială de articole de petrecere cu tematica de fermă, astfel încât fiecare micuț să se poată bucura de petrecerea lui preferată. Setul nostru conține farfurii colorate cu desene amuzante ale animalelor preferate, pahare cu imprimeuri simpatice și servetele potrivite pentru a face totul să pară atât de distractiv.

Dar petrecerea nu se oprește aici! Cu baloane, servetele și alte accesorii și decorațiuni cu imprimeuri de fermă, decorarea petrecerii devine o joacă în sine. Pregătiți-vă pentru un moment magic, cu petreceri care să-și încânte și uimească invitații de toate vârstele.

Nu mai sta pe gânduri și descoperă Mica Fermă a Animalelor - locul perfect pentru a organiza o petrecere de neuitat pentru cei mici!

Ai nevoie de ajutor?

Aici gasești răspuns la cele mai frecvente intrebări

Costul transportului prin curierat rapid pentru comenzi mai mici de 300 lei este 22 lei pentru locatiile aflate in aria de acoperire a curierului, sau 25 lei daca localitatea de destinatie nu se afla in aria de acoperire a curierului.

Transportul este gratuit in orice localitate din Romania, pentru toate comenzile mai mari de 300 lei!

Observatii: Duminica nu se fac livrari. In unele localitati se pot face livrari si sambata, dar acest lucru tine doar de serviciul de curierat. Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 300 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button