ÎN LUNA APRILIE AI TRANSPORT GRATUIT PESTE 200 LEI!
COMENZI TELEFONICE: 0770.615.604

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

20 șervețele Frozen 2 Wind Spirit - 33 x 33 cm

12.00 lei

Customer reviews

5 out of 5
100%
0%
0%
0%
0%
Any Experience With This product?
Share it with others to help them make the right choice
Scrie un review
Sortati dupa:
With photos
Alexandra Ionela Harhas
Alexandra Ionela Harhas
15/03/2024
Comment
20 șervețele Frozen 2 Wind Spirit - 33 x 33 cm
Was this review helpful?
0 0
Florentina H
Florentina H
14/03/2024
Comment
Să vă spun, dragi mămici, cum am transformat o după-amiază oarecare într-o aventură înghețată cu șervețelele Frozen 2 Wind Spirit. Fetița mea, care e la vârsta la care regatul Arendelle e mai real decât cartierul nostru, și-a serbat aniversarea cu stil, grație acestor șervețele de masă, care mai de care cu imprimeuri fermecate, ca scoase din povești.

Iar marimea lor, vă zic sincer, e perfectă - 33x33 cm, suficient de mari să facă față dezastrului dulce de la petrecerea copiilor. Cu fiecare murmur de "Uau, e Elsa!", mă simțeam parcă mai înțeleaptă că am ales aceste servetele de petrecere pentru copii, nu doar pentru a șterge ciocolată de pe fețișoare, ci și pentru a vedea zâmbete largi care să dezghețe orice inimă.

Și să nu credeți că au fost doar un accesoriu, ah, nu! Au fost vedetele mesei, alături de tort și baloane, transformând o masă simplă într-un festin la palat. Servetelele imprimate au fost atât de populare, încât unele dintre micii invitați le-au luat acasă, ca amintire.

În final, când liniștea s-a așternut și ultimul fulg de nea s-a topit pe masa de aniversare, am fost bucuroasă să constat că servetelele nu doar că au rezistat eroic luptei cu petele, dar și au fost simplu de adunat, fără niciun regat de gheață de curățat după aceea. O mică victorie pentru mama de serviciu!
Was this review helpful?
1 0
Mioara Stan
Mioara Stan
03/03/2024
Comment
Chiar și după o după-amiază agitată, cu o casă plină de pitici zburdalnici, pot să zic că servetelele Frozen au fost vedetele mesei de aniversare. Cu desenele alea vii, de parcă Elsa și Spiritul Vântului s-ar juca de-a v-ați ascunselea printre farfuriile cu tort, servetelele astea au ținut pasul cu fiecare strop de suc rătăcit sau ciocolata pe față. Ce să mai, sunt atât de drăguțe încât chiar și eu, una care de obicei nu mă omor după curățenie, le-am strâns cu grijă, să le păstrez ca suvenir. Să vezi fețele mirate ale copiilor când le-au folosit, e de neprețuit!
Was this review helpful?
0 0
Violeta Ciur
Violeta Ciur
01/03/2024
Comment
Ei bine, ce să zic, șervețelele Frozen au fost adevăratul vânt magic la aniversarea micuței mele! Cât de mult a iubit elefantul ăla roz, cadoul uriaș, dar să vezi ochii ei când a deschis pachetul cu servetele masa pentru petrecerea ei. "Mami, e Elsa!", a strigat, cu acea scânteiere în ochi pe care doar un personaj preferat ți-o poate aduce.

Și nu sunt doar niște servetele de petrecere pentru copii, sunt ca o fereastră către Arendelle, cu imagini atât de vii încât parcă Elsa te-ar invita la dans pe gheață. Am pus servetelele imprimate strategic lângă platourile cu gustări, și ce crezi? Chiar și mămicile m-au complimentat cât de adorabile sunt. De la bun început, am știut că aceste servetele aniversare vor fi mai mult decât simple accesorii – au fost micile detalii care au completat perfect decorul înghețat. Încă râd când îmi aduc aminte baieti încercând să imite vocea lui Olaf cu servetelul în mână. Frozen 2 Wind Spirit, voi sunteți eroii petrecerii!

Multumesc aniversaria!
Was this review helpful?
1 0
Scrie un review